Life

Alex Zănoagă vrea o nouă bătaie cu Alexandru Bobicioiu? Simina Loica e din nou la mijloc

Alex Zănoagă nu are de gând să suporte ideea că a fost înfrânt de Alexandru Bobicioiu, actualul iubit al soției sale, Simina Loica.
14.10.2022 | 00:36
Alex Zanoaga vrea o noua bataie cu Alexandru Bobicioiu Simina Loica e din nou la mijloc
Alex Zănoagă, Alexandru Bobicioiu și Simina Loica. Sursă Foto. Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Povestea trio-ului Alex Zănoagă, Alexandru Bobicioiu și Simina Loica este deja cunoscută publicului larg. Deși Zănoagă și Simona sunt încă căsătoriți, tânăra formează în prezent un cuplu cu unul dintre foștii lui prieteni, Alexandru Bobicioiu.

Ce s-a întâmplat mai departe știm cu toții prea bine. Cei doi bărbați din viața Siminei Loica au acceptat să se bată cot la cot, iar în urma luptei, câștigător a fost actualul iubit al acesteia, Alexandru Bobicioiu.

ADVERTISEMENT

Alex Zănoagă este pregătit pentru un nou meci cu Alexandru Bobicioiu

Lucrurile nu vor rămâne însă așa, sau cel puțin așa dă de înțeles Alex Zănoagă. Deși confirmă că parțial s-a obișnuit cu înfrângerea din partea fostului său bun prieten, acesta susține că nu ar refuza un alt meci, dacă va fi cazul.

”Revanșa practic trebuie să i-o dau eu lui. Acum, na, el o să aibă meci cu Neveu, din câte am înțeles, dacă bate în meciul cu Neveu, posibil următorul meci să fie tot cu mine”, a declarat Alex Zănoagă.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că rezultatul meciului dintre Alexandru Bobicioiu și Alex Zănoagă i-a împărțit pe fani în două părți. Sunt persoane care susțin că soțul Siminei Loica ar fi trebuit să iasă învingător și că este într-adevăr nevoie de un alt meci, în timp ce alții susțin că rezultatul a fost unul corect.

Ce știe fiul lui Alex Zoangă despre Alexandru Bobicioiu

În timp ce Alex Zănoagă spune că ar accepta o revanșă însă, Alexandru Bobicioiu, actualul iubit al Siminei Loica nu a reacționat în niciun fel, cel puțin până acum.

ADVERTISEMENT

Alex Zănoagă a mai vorbit și într-un interviu pentru spynews.ro în legătură cu fiul său și al Siminei. Acesta a declarat pentru sursa citată că micuțul știe foarte bine cine este tatăl lui, dar și cine este Alexandru Bobicioiu pentru el. Precizările lui au fost făcute în ciuda faptului că Simina Loica locuiește cu băiețelul lor împreună cu actualul ei iubit.

”Băiatul e bine, a crescut, s-a înălțat și el. Spune mama, tata, Bobi, dar știe care e tata și care e Bobi”, a mai dezvăluit bărbatul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT