Life

Alexandra Bodi, regina TikTok România, probleme cu Protecţiei Copilului. Ce a putut să facă femeia

Alexandra Bodi, regina TikTok România, are probleme cu Protecția Copilului după ce a vorbit vulgar de față cu fetița ei care este minoră. Pe fetiță o cheamă Daria.
16.04.2022 | 15:59
Alexandra Bodi regina TikTok Romania probleme cu Protectiei Copilului Ce a putut sa faca femeia
Alexandra Bodi are probleme cu Protecția Copilului după ce a vorbit urât de față cu fetița ei. Sursa foto. TIkTok.
ADVERTISEMENT

Alexandra Bodi, femeia din Mureş care a fost numită „Regina TikTok-ului”, pentru milioanele de fani ce o urmăresc pe internet, a reuşit să atragă iar atenția asupra ei. Dar nu într-un mod plăcut, dimpotrivă!

Alexandra Bodi s-a ales cu plângeri la Protecţia Copilului

Alexandra Bodi, „Regina TikTok-ului” de la noi a înjurat ca o mahalagioacă, iar fetița ei a făcut același lucru după ea. Cuvintele scoase din gura femeii, dar și a fetiței sale minore au nevoie de cenzură.

ADVERTISEMENT

Cel mai deranjant este faptul că Alexandra Bodi este foarte amuzată când vorbește vulgar, cot la cot cu fiica ei.

Cu toate că numeroase persoane i-au cerut să înceteze să vorbească atât de urât față de copila ei, sunt și persoane care o încurajează și se amuză la fel de tare ca protagonistele filmulețului.

ADVERTISEMENT

Alexandra Bodi, „Regina TikTok-ului”, nu pare impresionată nici de plângerile care i s-au făcut la Protecția Copilului.

Și presa s-a sesizat

Chiar și foarte mulți reprezentanţi ai presei au făcut o sesizare la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, Ministerul Familiei prin Gabriela Firea a pornit o anchetă în ceea ce o privește pe femeia care a scandalizat internetul.

„Ministrul Gabriela Firea a solicitat Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție o anchetă în urma imaginilor apărute în spațiul public în care o femeie folosește un limbaj suburban în timpul unei discuții online la care a asistat și un copil.

ADVERTISEMENT

În acest caz, Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, prin ANPDCA, va solicita Poliției identificarea persoanei în cauză, iar reprezentanții DGASPC din județul unde aceasta are domiciliul vor declanșa o evaluare pentru a se lua măsurile necesare în acest caz”, a declarat George Ciubotaru, purtătorul de cuvânt al Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse

Cine este Alexandra Bodi, „Regina TikTok-ului” din România

Alexandra Bodi, „Regina TikTok-ului” din România, este o tânără din Mureș care a devenit populară pe rețelele de socializare în urmă cu aproximativ doi ani.

Femeia nu s-a sfiint să-și expună public viața modestă pe care o duce împreună cu soțul său, „Regele TikTok-ului”, Ionuț Bodi și fetița lor, Daria, care este minoră. Alexandra și Ionuț s-au despărțit.

ADVERTISEMENT