Life

Alexandra Bodi s-a mutat în casă nouă. Cum arată locuința în care stă Regina TikTok-ului

Alexandra Bodi a renunțat la locuința sărăcăcioasă pentru una mai bună. Care sunt condițiile în care trăiește Regina TikTok-ului.
05.04.2024 | 16:45
Alexandra Bodi sa mutat in casa noua Cum arata locuinta in care sta Regina TikTokului
Alexandra Bodi a renunțat la locuința sărăcăcioasă pentru una mai bună. Care sunt condițiile în care trăiește Regina TikTok-ului. Sursa foto: captură video TikTok. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandra Bodi s-a mutat în casă nouă. Cum arată locuința în care stă Regina TikTok-ului. Femeia în vârstă de 37 de ani a adunat o comunitate foarte mare pe rețelele de socializare, unde este o prezență constantă.

Alexandra Bodi a renunțat la locuința sărăcăcioasă pentru una mai bună. Care sunt condițiile în care trăiește Regina TikTok-ului

Alexandra Bodi a renunțat la locuința sărăcăcioasă pentru una mai bună. Care sunt condițiile în care trăiește Regina TikTok-ului. Casa nu are toate utilitățile necesare, însă este mult mai bine întreținută decât anterioara.

ADVERTISEMENT

Tânăra care primește donații de la oamenii cu suflet mare nu a dezvăluit dacă spațiul îi aparține sau i-a fost pus la dispoziție de cineva. Ce-i drept, traiul său și al familiei s-a îmbunătățit considerabil în ultima perioadă.

Acesta este motivul pentru care a făcut o filmare în care le-a arătat tuturor noua sa casă. Femeia locuiește cu soțul său, Ionuț, și cu fiica lor, Daria. În prezent, are un loc unde poate găti și altul pentru a spăla vasele.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei, mi-am montat chiuveta. Mi-am cumpărat robinet. Nu am apă caldă, dar mă bucur la ceea ce am. Aici putem spăla vasele, aici putem băga treburile noastre. Acum nu mai am treabă.

Voi îmi ziceți că mint, de aia am și făcut videoclipul. Mi-am băgat și apă acum și sunt mândră de mine. Aici spălăm, clătim, tot!”, le-a spus Alexandra Bodi celor care o urmăresc pe TikTok.

ADVERTISEMENT
Alexandra Bodi, casă
Imagini cu casa în care stă Alexandra Bodi. Sursa foto: TikTok. Colaj: Fanatik

Alexandra Bodi, solicitare pentru urmăritorii săi

Alexandra Bodi vine și cu o solicitare pentru cei care o urmăresc pe social media de multă vreme. Tânăra, supranumită Regina TikTok-ului, i-a rugat pe oameni să o ajute să își îndeplinească un vis pe care îl are acum.

Mai exact, femeia se gândește serios să meargă la medicul stomatolog pentru a-și face dantura, însă nu are banii necesari pentru întreaga procedură. Cu toate acestea nu se lasă bătută și spune că va găsi o cale să facă asta.

ADVERTISEMENT

„Dacă vreți să mă ajutați cu puținul pe care-l aveți, să-mi adun niște bani, să mă duc la medic. Vreau să-mi pun dantura aici în față, cu ce mai pun și eu de la mine. Vreau să îmi pun dinții, să văd cât mă costă, vă dau răspunsul.

Pun eu, dacă vreți să-mi dați bine, dacă nu, pun eu de la mine. O să mă descurc eu cumva, cu ajutorul lui Dumnezeu. Îmi pun și eu dinții, cum și-au pus alte persoane. Cei care mă iubiți mă ajutați.

Am fost prea mințită, dar să sperăm că o să-mi pun și eu dinții. Pentru mine, nu pentru alții. Multă lume mă judecă greșit”, a mai declarat Alexandra Bodi pe contul personal de pe TikTok.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul: „Nu-mi vine să cred cât e...
Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul: „Nu-mi vine să cred cât e de subestimat!”. Ce spune despre micii din Obor VIDEO
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş...
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş şi de o femeie care ar fi amanta acestuia
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul...
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: Nu poţi trăi în păcat!
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Prințul Harry și Meghan Markle. Blestemul lăsat în urma lor
Prințul Harry și Meghan Markle. Blestemul lăsat în urma lor
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare...
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare din Ucraina: „Am auzit în mai multe rânduri în România narațiuni tipic rusești”
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care...
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării