Life

Alexandra de la Puterea Dragostei a fost cerută în căsătorie. Cum a reacționat blondina

Alexandra de la Puterea Dragostei a fost cerută în căsătorie de Codruț. Iată cum a reacționat blondina.
25.08.2021 | 13:00
Alexandra de la Puterea Dragostei a fost ceruta in casatorie Cum a reactionat blondina
ADVERTISEMENT

Alexandra de la Puterea Dragostei a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Codruț. Gestul romantic al tânărului i-a șocat pe toți, mai ales că a venit după un episod plin de tensiuni.

Frumoasa blondină a rămas fără cuvinte, dar a reușit să se adune și să-i ofere un răspuns partenerului ei. După ce au trecut prin momente dificile, dar și plăcute. Codruț a decis să-i pună Alexandrei această întrebare.

ADVERTISEMENT

Alexandra de la Puterea Dragostei a fost cerută în căsătorie

Alexandra a fost cerută în căsătorie în casa Puterea Dragostei. Codruț și-a luat inima în dinți și a decis să-i pună iubitei lui această întrebare, lucru ce a fost o surpriză pentru toată lumea.

Tânărul s-a enervat foarte tare în episodul precedent, iar momentul a fost destul de neașteptat. Alexandra a rămas șocată după ce Codruț s-a așezat în genunchi în fața ei, apoi i-a oferit un răspuns.

ADVERTISEMENT

Codruț are planuri serioase cu Alexandra și vrea să-și petreacă restul vieții alături de ea. Concurentul i-a adus iubitei lui un buchet mare de flori, alături de inelul de logodnă cu care a cerut-o.

Înainte de cererea propriu-zisă, Codruț a avut grijă să-i facă tinerei o declarație de dragoste, mulțumindu-i pentru lunile minunate petrecute împreună și pentru că l-a iertat atunci când a greșit.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc pentru toate momente pe care le-am petrecut împreună în toate aceste luni, în care, chiar dacă de foarte multe ori nu meritam, ai fost lângă mine și vreau să îmbătrânim împreună.

Te întreb o dată, rar și tare: Vrei să fii nevasta mea?”, a fost cererea lui Codruț de la Puterea Dragostei, scrie WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Emoționată după ce iubitul ei a pus marea întrebare, Alexandra a răspuns „DA” și a spus că nu s-ar fi așteptat la o cerere în căsătorie.

Ceilalți concurenți i-au felicitat pe cei doi, iar Alexandra a început să tremure, neștiind cum să reacționeze din cauza emoțiilor.

„Tremur toată. Nu mă așteptam! Sunt emoționată, dintr-o ceartă, văd că vine cu un buchet de flori și îl văd pe el în genunchi.. Cum ar trebui să reacționez?!”, a declarat Alexandra.

Alexandra și Codruț au trecut prin clipe dificile în lunile în care au fost împreună, însă iubirea dintre ei a fost mai puternică decât orice.

ADVERTISEMENT