Life

Alexandra de la Puterea Dragostei, implicată într-un scandal uriaș. Va fi dată în judecată

20.10.2020 | 17:15
Alexandra de la Puterea Dragostei implicata intrun scandal urias Va fi data in judecata
ADVERTISEMENT

Alexandra, una dintre concurentele preferate ale show-ului matrimonial Puterea Dragostei, este implicată într-un scandal uriaș după ce un vlogger extrem de cunoscut în spațiul online a dezvăluit că au avut o relație intimă. Tânăra în vârstă de 26 de ani neagă acest lucru și spune că Denis Petcu fabulează.

Concurenta originară din Vaslui susține că nu s-a iubit cu manelistul și nici măcar nu este atrasă de acesta. Tânăra susține că au avut strict o relație profesională, acesta apărând în unele filmulețe pe care blondina le face pentru canalul ei de Youtube alături de sora ei, Adriana.

ADVERTISEMENT

Totodată, Alexandra a scos la iveală o conversație care arată că Denis Petcu a încercat să o curteze, însă fără sorți de izbândă. Scandalul a luat amploare în acest moment, tânărul declarând că o va da în judecată pe concurenta de la Kanal D pentru că nu i-a respectat intimitatea.

Alexandra de la Puterea Dragostei, în plin scandal cu Denis Petcu. Acesta o dă în judecată

De mâine vreau să înaintez toate demersurile pentru a o da în judecată pe Alexandra. Nu o dau în judecată pentru că a vorbit urât despre mine într-o emisiune televizată, iar eu sunt persoană publică, eu merg la evenimente, cânt și mi-a afectat imaginea…

ADVERTISEMENT

Ea, în urmă cu o săptămână, a postat un videoclip de 26 de minute în care a postat conversația privată dintre noi doi.

Indiferent de ceea ce scrie acolo, indiferent de ce nu scrie acolo, atâta timp cât există poza mea, numele meu, conversația privată dintre mine și ea, pentru că eu nu mi-am dat acordul ca ea să posteze acea conversație la ea pe Youtube, nu vreau să-i fac rău, dar vreau să urmez căile legale. 

ADVERTISEMENT

Dacă ea a considerat că este bine să facă lucrul ăsta… nu am sunat-o, nu i-am dat niciun mesaj, nu i-am spus absolut nimic, nu am făcut nici un vlog în legătură cu treaba asta, dar așa mi se pare corect și normal.

Atunci când faci rău oamenilor din jurul tău, mai mult, oamenilor care au fost lângă tine și te-au ajutat, mi se pare normal ca tu sau alții să plătească la rândul lor.

ADVERTISEMENT

Dacă mă suna și îmi spunea – Denis, uite, în urma spuselor tale, ceea ce ai spus, că noi am avut o relație, eu vreau să fac chestia asta, ești de acord să postez conversația dintre noi doi? Și eu spuneam: da sau nu, asta era în funcție de cum voiam eu. 

Pentru că sunt foarte multe dovezi, dacă ea este de acord ca eu să public ce am eu, nu ceea ce a făcut ea până acum, eu le voi publica, dar doar cu acordul ei”, a mărturisit Denis Petcu, vloggerul care susține că a avut o aventură cu Alexandra într-o cameră de hotel, notează wowbiz.ro.

Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena este o tânără extrem de asumată care a mărturisit încă de la începutul emisiunii „Puterea Dragostei” că a fost căsătorită și este mama unei fetițe de 5 ani.

Concurenta s-a înscris în show-ul moderat de Cristina Mihaela Dorobanțu pentru a-și găsi jumătatea, mai ales că are deja rochia de mireasă pregătită.

ADVERTISEMENT