Life

Alexandra Dinu la Românii au talent. Cum a ajuns să facă parte, de fapt, din juriu

12.10.2020 | 09:33
Alexandra Dinu la Romanii au talent Cum a ajuns sa faca parte de fapt din juriu
Alexandra Dinu la Românii au talent. Cum a ajuns să facă parte, de fapt, din juriu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu (39 de ani) se pregătește să devină jurat în reality show-ul „Românii au talent”. Frumoasa actriță îl va înlocui pe Mihai Petre, luând proiectul de la Pro TV ca pe un semn divin, mai ales că își dorea să revină în televiziune de foarte mulți ani.

Fosta soție a antrenorului Adrian Mutu a luat totul ca pe o provocare, actrița precizând că regretata sa bunică, care a murit în urmă cu câteva luni, o întreba adesea de ce nu revine pe micile ecrane. Acesta a fost și motivul pentru care a acceptat cu bucurie proiectul.

ADVERTISEMENT

Blondina a primit propunerea producătorilor fără să stea prea mult pe gânduri, chiar dacă va face naveta între România și Italia o perioadă bună de timp, Alexandra Dinu locuind de ani buni în străinătate alături de fiul ei, Mario, în vârstă de 18 ani.

Alexandra Dinu, jurat la Românii au talent. Cum a primit oferta

„Bunica mea era un super fan al acestei emisiuni. Mereu mă întreba de ce nu prezint și eu o emisiune de acest gen. Din păcate, bunica a murit recent, acum câteva luni.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce am pierdut-o pe ea a venit și propunerea de a face parte din juriu. Am luat-o ca pe un semn, ca pe o coincidență”, a declarat Alexandra Dinu în platoul știrilor Pro TV.

Actrița a devenit cunoscută datorită emisiunii ProMotor, însă după o perioadă a renunțat pentru a se dedica filmelor. Vedeta visa să revină la un moment dat în televiziune, însă susține că nu a primit oferta care să-i fie pe plac, până acum când a acceptat provocarea.

ADVERTISEMENT

„Am mai avut oferte de a mă întoarce în televiziune, dar n-am găsit proiectul potrivit, care să-mi placă. Acum iată că revin în televiziune după mulți, mulți ani. Am emoții! Întotdeauna am emoții”, a mai spus blondina.

Prima soție a fotbalistului Adrian Mutu recunoaște că are emoții, mai ales că nu face parte din domeniul muzicii sau dansul, însă și-a propus să jurizeze prin prisma experienței sale de viață. Frumoasa actriță va pune foarte mult suflet în cel de-al 11-lea sezon al emisiunii „Românii au talent”.

ADVERTISEMENT

„Eu nu voi fi specializată pe un domeniu la jurizare. Nu vin nici din zona de muzică, nici din cea a dansului, dar am și eu o experiență de viață și vreau să fiu acolo cu sufletul. Concurenților nu cred că trebuie să le fie teamă de mine”, a completat Alexandra Dinu.

Fosta prezentatoare de la Pro TV urmează să se întâlnească săptămâna aceasta și cu ceilalți jurați pe care nu îi cunoaște personal. Actrița știe foarte bine „munca lor, arta lor” și abia așteaptă să înceapă filmările pentru emisiunea de la Pro TV.

ADVERTISEMENT