Life

Alexandra și Cristi Marinescu de la Puterea dragostei, apropieri suspecte. Ce se întâmplă între cei doi

Alexandra și Cristi Marinescu, marii câștigători ai ultimului sezon Puterea dragostei, au depănat amintiri despre emisiunea în care au participat și au spus dacă e ceva sau nu între ei.
07.05.2022 | 10:23
Alexandra si Cristi Marinescu de la Puterea dragostei apropieri suspecte Ce se intampla intre cei doi
Cristi Marinescu și Alexandra, câștigătorii Puterea dragostei 3. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra și Cristi Marinescu au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii Puterea dragostei, unul care s-a lăsat fără prea multe povești de iubire cu happy end!

Alexandra și Cristi Marinescu, confesiuni despre Puterea dragostei și relația dintre ei

Spunem asta deoarece atât Cristi cât și Alexandra s-au despărțit după terminarea show-ului de cei cu care au ajuns în marea finală. Cristi și Maria s-au separat după mai puțin de 48 de ore de la marea finală, iar Alexandra și Codruț ba s-au despărțit, ba s-au împăcat și, în cele din urmă, au decis că nu se potrivesc deloc.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost invitați într-o emisiune online, unde au stat aproape unul de celălalt. Ba chiar unii dintre fanii celor doi au remarcat cât de bine s-ar potrivit. S-au întrebat dacă nu cumva Cristi și Alexandra sunt în cunoaștere, căci de data asta nu s-au mai înțepat reciproc.

Alexandra și Marinescu au ținut să clarifice totul. Nu sunt împreună și nu cred că s-ar potrivi. Zvonuri despre o posibilă idilă au apărut încă de când erau concurenți.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, cei doi câștigaseră o excursie în Republica Dominicană, unde au mers împreună, deși fiecare avea propriul său cuplu în casa din Istanbul.

Printre glume și ironii, Alexandra a ținut să precizeze că nu s-ar vedea vreodată lângă Marinescu, dezamăgindu-i pe cei care îi cuplau deja în mediul online.

ADVERTISEMENT

Blondina nu-l vede nici azi cu ochi buni pe Cristi

„Eu nu aș rezista nicio secundă cu Marinescu. E vorba strict de părerea pe care mi-am făcut-o despre el. Nu l-aș vedea cu alți ochi”, a declarat Alexandra de la Puterea dragostei la Wownews.

Cristi a luat oleacă foc și a întrebat-o pe Alexandra ce părere are acum despre el. Blondina nu a înțeles de ce vrea să știe neapărat opinia ei, având în vedere că nu mai participă în vreun concurs.

ADVERTISEMENT

„Tu insiști și vrei tu să știi care e părerea mea. Ideea este că îmi e ca o persoană normală. Sinceră să fiu, nu vreau să te jignesc.

Nu am o părere prea bună despre el. E o persoană foarte mincinoasă și arogantă. N-aș putea să-l văd cu alți ochi”, i-a zis Alexandra în față lui Marinescu.

 

ADVERTISEMENT