Life

Alexandra Stan a împlinit 33 de ani. Cum arată cântăreaţa fără machiaj

Alexandra Stan a împlinit 33 de ani și este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, având succes și peste hotare, dar cum arată artista fără machiaj?
10.06.2022 | 09:15
Alexandra Stan a implinit 33 de ani Cum arata cantareata fara machiaj
Alexandra Stan a împlinit 33 de ani. Cum arată vedeta nemachiată. Sursa foto; Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan, una dintre cele mai iubite artiste din România, publică destul de rar imagini în care apare fără machiaj.

Cum arată Alexandra Stan fără machiaj

Cântăreața publică adesea imagini în care apare cu machiajul și ținuta puse la punct. Cu toate acestea, Alexandra Stan nu are nimic de ascuns, pentru că arată foarte bine fără machiaj.

ADVERTISEMENT

Blondina publică destul de rar imagini și cipuri video în care nu este machiată. Tenul vedetei este lipsit de imperfecțiuni.

Alexandra Stan a fost concurentă la Survivor România 2021, fiind eliminată după o lună și jumătate. Telespectatorii au văzut-o atunci fără pic de machiaj.

ADVERTISEMENT
Alexandra Stan fără machiaj
Așa arată Alexandra Stan fără machiaj. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik

Cu cine s-a iubit Alexandra Stan

În vara anului 2021, Alexandra Stan s-a căsătorit cu partenerul ei de atunci, Emanuel Necatu, la doar câteva luni de când s-au cunoscut. Nunta a fost una de poveste, la malul mării, iar artista a ținut, inițial, totul secret.

Divorțul a venit la fel de repede ca nunta. După doar câteva luni în care au fost soț și soție, cei doi au decis să pună capăt mariajului. Întrebată ce nu a mers în căsnicie, Alexandra Stan a declarat că ea și fostul partener nu mai erau pe aceeași lungime de undă.

ADVERTISEMENT

De altfel, fosta concurentă de la Survivor 2021 a recunoscut că ea și Emanuel Necatu s-au grăbit cu căsătoria.

“Nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaştem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine.

ADVERTISEMENT

Murise Hercules, motanul meu, şi mă simţisem aşa blocată. Venisem şi de la Survivor şi nu ştiam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta.”, a declarat ea la Teo Show.

La finalul anului trecut, Alexandra Stan a fost surprinsă în compania lui Alex Parker, cu care a colaborat la o melodie. Ulterior, de Anul Nou, artista a postat o fotografie în care cei doi se sărutau, confirmând astfel relația. S-au despărțit după câteva luni împreună.

Anul trecut, artista a dezvăluit că a format un cuplu cu Dorian Popa. S-a întâmplat cu mult timp în urmă, atunci când erau la liceu.

O relație cunoscută a artistei este cea cu fostul impresar. Alexandra Stan și Marcel Prodan au fost împreună timp de trei ani. Relația lor a luat sfârșit în 2013, după ce fostul impresar a agresat-o fizic pe artistă, iar aceasta a ajuns la spital.

Cei doi se aflau în mașină atunci când Marcel Prodan a început să o bată, Alexandra Stan fiind atunci la volan. În plus, artista a descoperit că i s-au furat foarte mulți bani și nici nu i-au fost arătate toate contactele și încasările.

Ce s-a întâmplat cu impresarul care a bătut-o pe Alexandra Stan

Viața fostului impresar al Alexandrei Stan, Marcel Prodan, s-a schimbat foarte mult de când a bătut-o pe vedetă, în urmă cu nouă ani.

La vremea respectivă, imaginile cu fața vânătă a cântăreței au făcut înconjurul internetului, iar fostul impresar a fost criticat dur în spațiul public.

În ultimii ani, Marcel Prodan s-a implicat mai mult în acțiuni umanitare. Acesta a deschis și o fundație la Constanța, care îi poartă numele și prin intermediul căreia își propune să-i ajute pe copiii care suferă de tulburări din spectrul autist.

Fundația a fost deschisă în anul 2014. Mai mulți psihologi-clinicieni și terapeuți ABA, dar și voluntari au grijă de copii. Marcel Prodan este și el tatăl unui băiețel, astfel că ideea fundației a venit întrucât empatizează cu nevoile altor părinți. Vrea să ajute cât mai mulți copii pentru ca aceștia să ducă o viață normală.

După episodul controversat din 2013, Marcel Prodan a colaborat și cu alți artiști, dar nu a mai avut succes.

ADVERTISEMENT