Life

Alexandra Stan aruncă bomba după Survivor România. Este Jador plătit să facă circ?

02.03.2021 | 10:15
Alexandra Stan arunca bomba dupa Survivor Romania Este Jador platit sa faca circ
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan a vrut să plece de la Survivor România încă din primele zile, după ce l-a cunoscut mai bine pe Jador. Fosta concurentă care a fost nevoită să părăsească show-ul filmat în Republica Dominicană din motive medicale a făcut o serie de dezvăluiri în premieră.

Cântăreața a spus că nu se aștepta ca experiența reality-show-ului difuzat de Kanal D să fie atât de grea, iar când a ajuns acolo a fost pe punctul de a-și suna managerul, mai ales după primele conflicte iscate de manelistul băcăuan.

ADVERTISEMENT

Alexandra a spus că s-a simțit într-o telenovelă în care rolul principal îl avea Jador, iar ea și ceilalți concurenți erau în roluri secundare.

Alexandra Stan, critici pentru Jador de la Survivor România

Vedeta a spus că pe micile ecrane se vede doar 30% din ce se întâmplă cu adevărat în emisiune și că tuturor le este foarte greu să reziste în acest show, date fiind condițiile în care trebuie să supraviețuiască.

ADVERTISEMENT

„La început am vrut  să îmi sun managerul să spun că eu nu sunt în telenovela Jador, că nu am un rol secundar. Ce se vede pe tv e doar o mică parte, 30%. N-ai cum să dai tot ce se întâmplă acolo. Unii dintre oameni sunt mai buni de tv și știu să își creioneze o imagine”, a declarat Alexandra Stan într-un interviu pentru postul de radio Kiss FM.

Întrebată dacă este de părere că Jador e plătit de Kanal D să facă scandal, să destabilizeze echipa Faimoșilor așa cum cred mulți urmăritori, aceasta a spus că nu crede în această teorie, dar cu siguranță i s-a spus să fie el așa cum este, iar manelistul și-a luat lumea în cap devenind protagonistul absolut.

ADVERTISEMENT

Vedeta a vorbit și despre concurenții pe care îi vede în marea finală. Aceasta susține că există câțiva care au profilul de învingător, însă totul depinde până la urmă de telespectatori.

Pe cine vede cu trofeul în mână

„Jador și Culiță au șanse. Mellina e foarte bună, dar oamenii o cam hateresc. Cred că între ei o să se certe la un moment dat. Ana dacă își vede de treaba ei, cred că va ajunge mai departe. E foarte demoralizată, pentru că a fost foarte stresată. E mai rău decât ne așteptam. Nu credeam că e atât de multă dramă și atâta telenovelă”, a mai mărturisit artista.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan a fost una dintre cele mai contestate concurente de la Survivor România din cauza felului în care a făcut față traseelor sportive. Până s-a acomodat cu emisiunea au trecut câteva săptămâni bune, iar într-un final a ieșit din motive legate de sănătate, alături de Marilena, când s-a întrunit de urgență consiliul.

 

 

ADVERTISEMENT