Life

Alexandra Stan, lovită de boala secolului: „Cu asta m-am luptat foarte mult timp”

Alexandra Stan a dezvăluit că a fost afectată de boala secolului și în continuare mai are tras din cauza ei. Cum se simte acum?
29.12.2023 | 13:34
Alexandra Stan lovita de boala secolului Cu asta mam luptat foarte mult timp
Alexandra Stan a vorbit despre boala cu care s-a luptat. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan plătește un preț scump pentru succesul ei muzical. Cântăreața care a devenit extrem de populară și în străinătate cu hitul „Mister Saxobeat” a  mărturisit că viața nu e așa roz cum pare din reviste, de pe rețelele de socializare ori de la televizor.

Alexandra Stan luptă cu depresia

Întotdeauna asumată, nedorind să pozeze în ce nu este, Alexandra Stan a fost și de data asta sinceră și a spus că a suferit din cauza unei afecțiuni despre care se spune că ar fi boala secolului: depresia.

ADVERTISEMENT

Lupta cu stările depresive și anxietatea se duce în continuare, doar că acum lucrurile s-au mai atenuat în sufletul vedetei. Alexandra Stan a trecut, de altfel, în ultimii ani prin tot felul de situații mai puțin plăcute.

A divorțat după foarte scurt timp de la căsătorie, iar mai demult a fost desfigurată de fostul ei impresar.

ADVERTISEMENT

„Eșecul nu este doar al artistului, ci al întregii echipe”

„După ce ai succes, în sus, din punct de vedere al carierei, acolo vine cea ami grea parte. Atunci oamenii încep să aibă din ce în ce mai multe așteptări de la ține.

Cu asta m-am luptat eu foarte mult în ultimii ani, pentru că oamenii nu văd că viața unui artist este un amalgam de sentimente.

ADVERTISEMENT

De multe ori, eșecul nu este doar al artistului, ci al întregii echipe. Este o presiune mare și asta poate să îți creeze niște stări de anxietate și depresie și lipsa de incredere în tine.

Eu la asta lucrez de ani de zile. Mi s-a întâmplat recent să zic că nu mai vreau să trăiesc”, a declarat Alexandra Stan pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Artista a spus că este singură de ceva vreme și îi e foarte bine așa. A mărturisit că duce o viață destul de normală și se simte mai relaxată acum că nu e cuplată.

Alexandra Stan a mai dezvăluit, pentru aceeași sursă, că încearcă să trăiască exact așa cum își dorește, bucurându-se de anturajul ei restrâns și că niciodată nu va dori să bifeze niște fițe cu care se laudă multe dintre starurile de la noi.

ADVERTISEMENT