Life

Alexandra Stan nu a putut susține concertul din Ungaria. A ajuns de urgență la spital: „Nu pot vorbi”

Alexandra a fost nevoită să-și anuleze concertul din Ungaria din cauza problemelor de sănătate. Artista a avut nevoie de ajutorul medicilor și a ajuns la spital.
05.06.2022 | 12:15
Alexandra Stan nu a putut sustine concertul din Ungaria A ajuns de urgenta la spital Nu pot vorbi
Alexandra Stan a avut nevoie de îngrijiri medicale. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Din cauza unor probleme de sănătate, Alexandra Stan a fost nevoită să anuleze concertul care urma să aibă loc în Ungaria. Artista a făcut anunțul pe rețelele sociale și le-a explicat fanilor săi situația.

Alexandra Stan a ajuns de urgență la spital. Artista și-a anulat concertul din Ungaria

Cu puțin timp înainte de a susține un concert în cadrul Festivalului Szeged din Ungaria, Alexandra Stan a anunțat pe pagina sa de Instagram că a fost nevoită să-și anuleze spectacolul.

ADVERTISEMENT

Artista s-a confruntat cu probleme grave de sănătate care au împiedicat-o să cânte. Cântăreața și-a cerut scuze de la fanii care așteptau cu nerăbdare să o vadă pe scenă.

alexandra stan pronleme de sănătate concert anulat
Alexandra Stan și-a anunțat fanii că nu a putea susține concertul. Foto: Instagram

„Mă întristează  să vă anunț că nu voi putea susține concertul în seara asta, pentru că am o infecție la amigdale și febră.

ADVERTISEMENT

Azi am fost la spital aici în Szeget și medicul mi-a recomandat să mă odihnesc și să urmez tratamentul. Îmi cer scuze pentru neplăcere.

Data viitoare o să cântăm și dansăm împreună. Vă mulțumesc pentru înțelegere! Ne vedem curând!”, a scris artista pe Instagram. 

ADVERTISEMENT

„Mă simt foarte rău, nu pot vorbi”

Încă de când a ajuns în Budapesta, cântăreața, care recent a lansat și un nou album muzical, a dezvăluit că se simte foarte rău. Alexandra Stan nu putea să vorbească, avea febră și amigdalele umflate.

„Mă simt foarte rău. Gâtul meu e super umflat. Nu pot vorbi. Încă am febră”, a spus Alexandra Stan.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă era convinsă că după ce va ajunge la hotel și se va odihni, va putea să susțină concertul, artista a ajuns pe mâna medicilor.

alexandra stan spital
Alexandra Stan, pe patul de spital.
Foto: Instagram

„Aș vrea să le mulțumesc doctorului și asistentei de la spital care au avut grijă atât de bine de mine. Și mulțumesc echipei de la Festival pentru înțelegere”, a transmis Alexandra Stan.

ADVERTISEMENT