Life

Alexandra Ungureanu, despre bârfele privind viața personală: „Sunt datoare”

Alexandra Ungureanu a vorbit despre emisiunea sa, Duet, de la Kanal D2, dar și despre bârfele apărute în presă despre viața sa amoroasă.
02.07.2023 | 19:30
Alexandra Ungureanu despre barfele privind viata personala Sunt datoare
Alexandra Ungureanu, deranjată că s-a scris despre relația ei cu Gojira. Foto: YouTube/ Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că a fost deranjată de dezvăluirile apărute în presă despre viața ei sentimentală, mai ales după ce s-a aflat că se iubește cu DJ Gojira.

Alexandra Ungureanu, deranjată de anumite lucruri spuse despre viața ei amoroasă

Cântăreața ne-a dezvăluit că uneori se enervează când citește despre ea în presă, mai ales atunci când vine vorba despre lucrurile ce țin de viața privată. Cu timpul, artista s-a obișnuit și a conștientizat că din moment ce a ajuns în centrul atenției e inevitabil să nu se vorbească și despre chestiuni ce nu țin doar de activitatea ei profesională.

ADVERTISEMENT

„M-au deranjat tot timpul până când nu m-au mai deranjat, pentru că… Na, mă mai enervez și mă amuz. Sunt conștientă că sunt datoare cu această parte, că se întreabă lumea.

A apărut titlul, a dispărut titlul. Iată, suntem bine, sănătoși, ce să zic? Sunt conștientă că sunt datoare cu acest gen de titluri, mai ales că am o carieră de atâția ani și o să mai fie și chestii deranjante și chestii plăcute, asta e”, a declarat Alexandra Ungureanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Artista ne-a făcut câteva mărturisiri și despre cariera ei muzicală. A recunoscut că poate nu a avut curajul de a ieși mai mult în față ori de a se impune așa cum și-ar fi dorit. Cea mai mare luptă de când e în industria muzicală nu a fost cu alții, ci cu ea însăși.

Ce își reproșează cântăreața: „Au fost momente de derută în care nu am știut să îmi aleg drumul”

„Dacă ar fi să schimb ceva, m-aș întoarce în timp să îmi dau curaj mult mai devreme. Nu știu de ce nu am avut curajul să ies mai mult în față. Mi-am pus mai multe opreliști în carieră decât mi-au pus alții. 

ADVERTISEMENT

La mine a fost cea mai importantă vocea interioară. De obicei, când vrei ceva, te lupți cu lumea, te lupți cu barierele, cu cei care te mint. Eu, cel mai mult a trebuit să mă lupt cu mine, să-mi spun că merită să fac asta, că o să reușesc. Au fost momente de derută în care nu am știut să îmi aleg drumul.

Știam că am talent, dar poate atunci aș fi avut nevoie de o echipă care să vină cu o anumită viziune, să mă ajute. Știu că am o voce bună, dar asta nu a fost suficient ca piesele să funcționeze într-un anumit moment. A fost perioada cu Crush care a mers bine și de atunci au fost sincope. Doresc ca piesele mele cele noi să se audă din nou pe radio, să fie difuzate. Cred cu tărie că lucrurile bune în viață sunt clădite cu disciplină”, ne-a mai spus Alexandra Ungureanu.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu a făcut câteva dezvăluiri și despre proiectul ei de la Kanal D2, emisiunea Duet. Întrebată de FANATIK pe care din invitații ei i-a descoperit cu totul altfel decât și-i imagina, deși pe unii îi știa de ani buni, cântăreața ne-a oferit câteva nume surprinzătoare.

Alexandra Ungureanu a crezut că Roxen e fițoasă, dar s-a înșelat!

Una din vedetele pe care a avut-o în emisiune nu a fost bine văzută de la început. Despre Roxen, Alexandra Ungureanu ne-a zis că a crezut că era arogantă, dar tânăra din Cluj s-a dovedit a fi vulnerabilă și fascinantă ca persoană.

„Uite, sunt chiar oameni pe care îi știu de mulți ani, dar mi-au demonstrat că sunt extrem de puternici. Alex Velea e unul dintre oamenii impecabili, ca artist, ca părinte, ca soț. E foarte motivat, a fost o plăcere discuția cu el. La fel, Tavi Colen, nu îl mai știam de multă vreme, de când era la Talisman. Am descoperit că e un om cu multe pasiuni, plin de viață, pilotează, merge la pescuit…

Cu seva aia în el foarte mișto. La fel și Pepe. Roxen, de exemplu, tot timpul mi s-a părut inabordabilă, un pic arogantă, foarte sigură pe ea. Dar e extrem de sensibilă, vulnerabilă. Mi s-a deschis ca o carte și a fost o discuție fascinantă.

Sunt mulți artiști care au venit la Duet și i-am descoperit cu totul altfel. Nu vreau să fiu nerecunoscătoare să omit anumite nume, apreciez faptul că și-au rupt din timpul lor să vină în emisiune”, a încheiat Alexandra Ungureanu.

 

 

ADVERTISEMENT