Life

Alexandra Ungureanu luptă cu acneea de la 12 ani. Ce problemă de sănătate a determinat apariția acesteia

De ce a avut Alexandra Ungureanu acnee, problemă cu care se confruntă de la 12 ani. Artista a vorbit despre drama care a făcut-o să sufere mulți ani și problema de la care a început totul.
22.03.2022 | 13:32
Alexandra Ungureanu lupta cu acneea de la 12 ani Ce problema de sanatate a determinat aparitia acesteia
ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu a vorbit despre o problemă cu care s-a confruntat mulți ani, anume acneea. Aceasta a dezvăluit că ea apare ca urmare a unei disfuncționalități din organism.

Alexandra Ungureanu: „Acneea este o boală sistemică”

Vedeta a vorbit la emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV despre acest subiect sensibil pentru ea și a declarat că acneea este o boală sistemică.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ea a insistat asupra faptului că acneea arată că în corp există ceva anormal, o disfuncționalitate. Ceea ce i-a determinat ei apariția acneei au fost niște chisturi la ovare.

„Știu multe mame de tineri, de fete, ceea ce le spun lor vă spun și vouă. Acneea este o boală sistemică, nu e doar o afecțiune dermatologică.

ADVERTISEMENT

Semnalează ceva ce se întâmplă în corp, la mine a fost hormonal, ovare amprentate cu chisturi. Acneea e cumva o manifestare a unei disfuncționalități în organism. Poate fi stafilococ. Atenție la alimentație și stres”, a declarat cântăreața.

Cum a rezvolat Alexandra Ungureanu probleme acneei

Artista a mai vorbit și despre cum a reușit să scape de acnee. Ea a apelat la reflexoterapie, o practică a medicinei alternative care presupune un masaj special asupra punctelor reflexe din corp.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu a spus și că sunt numeroase mituri referitoare la metodele prin care ar putea trece acnee, inclusiv începerea vieții sexuale, dar lucrurile nu stau deloc așa. Trebuie luată o acțiune și totul începe cu niște analize, susține vedeta.

„Se spune că la 18 ani îți trece, când îți începi viața sexuală sau când te măriți sau când faci copii și tot așa se prelungește treaba. 

ADVERTISEMENT

Am rezolvat problema hormonală prin reflexoterapie. Am ales calea asta, cred în variante naturiste. Sunt niște tinichele de coadă. Ar fi bine să nu te dea peste cap. Sfatul meu: analize complete și a stilului de viață”, a mai precizat vedeta.

Alexandra Ungureanu a explicat și care este ritualul ei de frumusețe, iar ea a specificat că pune un foarte mare accent pe demachierea în profunzime și pe hidratare.

„Au trecut mulți ani de când am avut o seară din aia să cad lată și să nu mă demachiez. Demachiez cu 5 produse, hidratez”, a spus ea.

ADVERTISEMENT