Life

Alexandra Ungureanu și trauma care o urmărește până în ziua de azi: „Nu am trecut cu adevărat peste acea perioadă”

Alexandra Ungureanu a vorbit despre una dintre cele mai cumplite experiențe din viața ei, o traumă care o urmărește până în ziua de azi. Artista i-a emoționat pe toți.
06.12.2021 | 11:53
Alexandra Ungureanu si trauma care o urmareste pana in ziua de azi Nu am trecut cu adevarat peste acea perioada
ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu emană putere și de multe ori dă senzația că greu se poate ajunge la sufletul ei. În spatele femeii puternice și a artistei de succes, se ascunde o dramă despre care nu a vorbit până acum.

Vedeta nu a avut o viață ușoară, iar când vorbește despre familia ei se emoționează și i se așază un nod în gât. Alexandra a vorbit despre situația crâncenă prin care au trecut părinții ei, amândoi bolnavi de cancer, culmea, în același timp.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, tatăl cântăreței s-a stins din viață, iar dramaticul episod o urmărește chiar și azi. Cu greu poate să treacă peste acel moment, un moment care marchează pe oricine.

Alexandra Ungureanu, despre pierderea tatălui ei: „Încă am tendința să îl sun”

„Uneori, cred că nu am trecut cu adevărat peste acea perioadă. Sunt momente în care mi se face foarte dor de tată. Deși am schimbat telefoane, când mi-e cel mai greu, încă am tendința să îl sun. Simt nevoia să tastez în agendă… tata.

ADVERTISEMENT

Când am aflat, eu am fost în negare. Cancerul e un diagnostic de care auzi în filme, în cărți. Când auzi de amândoi, la un interval de câteva săptămâni. Mă gândeam la posibilitatea că o să rămân singură”, a povestit Alexandra Ungureanu în emisiunea „Viața vedetelor”, prezentată de Karym.

Artista a povestit că atunci când tatăl ei a aflat că avea cancer, era mult prea târziu. Când a plecat spre București, la investigații, tatăl ei s-a întors acasă în sicriu.

ADVERTISEMENT

Mama ei a supraviețuit cancerului

„Avea multe pastile în geanta de serviciu, de care nu știam. Știa, dar a fost foarte mândru. Mama e genul care se plânge și dacă o doare un deget. Dacă nu găsește o plantă, un aloe vera, ea e cu plantele. Are niște semne din astea băbești. Ea n-are încredere în doctori, dar se duce. S-a dus, a aflat că avea un cancel de col uterin în stadiu incipient și șansele de recuperare erau destul de mari”, a mai povestit Alexandra Ungureanu.

Cântăreața a spus că, din fericire, mama ei are un stil de viață sănătos și se bucură că Dumnezeu a ținut-o în viață. Alexandra a mai spus că vrea să nu mai trăiască cu securea deasupra capului.

ADVERTISEMENT

Atunci când se confruntă cu niște probleme de sănătate, mama ei este mai speriată pentru ea decât ea. Alexandra a vorbit în cadrul interviului și despre experiența de la Asia Express și dificultățile din cariera ei muzicală.

ADVERTISEMENT