Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Alexandru Albu, dezvăluiri de ultimă oră făcute de impresarul său. „Rapid ne-a trimis notificare!” Exclusiv

Sancțiune drastică pentru Alexandru Albu. Conducerea Rapidului a decis să îl trimită să se antreneze cu juniorii
27.02.2024 | 12:33
Alexandru Albu dezvaluiri de ultima ora facute de impresarul sau Rapid nea trimis notificare Exclusiv
Alexandru Albu, dezvăluiri de ultimă oră făcute de impresarul său. „Rapid ne-a trimis notificare!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Coșmarul continuă pentru Alexandru Albu, criticat aspru pentru escapada cu Borza de la Iași. După ce a fost exclus din lot și a aflat că va fi amendat, mijlocașul a primit o nouă veste proastă din partea conducerii Rapidului. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani va merge să se antreneze cu juniorii alb-vișiniilor.

Alexandru Albu, trimis să se antreneze cu juniorii după escapada de la Iași

„După această întâmplare, Alex a primit o notificare din partea clubului cum că trebuie să se prezinte la echipa de juniori, asta a fost singura comunicare din partea clubului Rapid. Dar astăzi Alex tocmai a fost sunat de Daniel Niculae și vor avea o întâlnire în jur de ora 3-4, mai mult nu vă pot spune, pentru că n-avem nimic concret, nimic oficial.

ADVERTISEMENT

Ieri a avut zi liberă, astăzi se va antrena cu echipa de juniori. (n.r. – nici vorbă, momentan, de nicio amendă?) Nu am nimic oficial. În afară de faptul că trebuie să fie prezent la echipa de juniori, nu avem nimic concret. Vom vedea ce se va întâmpla azi, după discuția cu Daniel Niculae”, a declarat Mihai Stan, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Alexandru Albu (30 de ani) joacă din 2022 la Rapid, atunci când a fost transferat de la Concordia Chiajna în schimbul sumei de 200.000 de euro. Mijlocașul central este în ultimele șase luni de contract cu giuleștenii și ar fi trebuit să negocieze prelungirea înțelegerii.

ADVERTISEMENT

„Cristi, aș prefera să avem această discuție dacă vrei și se poate după întâlnirea cu Daniel Niculae. Nu aș vrea să avem acum această discuție. Nu a fost nimic oficial (n.r. – dacă i s-a făcut ofertă de prelungire înaintea escapdei de la Iași), a adăugat agentul FIFA.

Agentul lui Albu susține că a aflat din presă informația cum că Albu și Borza vor fi amendați cu 10% din salariu și că vor fi excluși doar pentru meciul cu UTA.Noi nu știam nimic. Toată presa știa, numai noi și jucătorul nu știam nimic”, a mai spus Mihai Stan.

ADVERTISEMENT

Ce stă în spatele ieșirii în club: „A refulat. Are niște probleme familiale”

Agentul lui Alexandru Albu a încercat să motiveze greșeala pe care a făcut-o mijlocașul la finalul meciului pierdut cu Poli Iași, scor 1-3. „A fost un moment neinspirat. Eu zic că Alex a refulat. Sunt niște probleme familiale în care nu vreau să intru în detaliu. Nu îi caut scuze, își asumă greșala și mergem înainte. Faptul e consumat, n-avem ce să facem în momentul de față”, a mai declarat Stan.

Mihai Stan a vorbit și despre oferta primită de la CFR Cluj pentru Albu. „Este adevărat, am primit o ofertă de la CFR Cluj. Există interes de la CFR Cluj și nu doar de la CFR. Mai avem trei propuneri din Grecia, Belgia și tot așa. Deci Alex nu duce lipsă de oferte”, a conchis agentul FIFA.

ADVERTISEMENT

Alexandru Albu, dezvăluiri de ultimă oră făcute de impresarul său. „Rapid ne-a trimis notificare!”