Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Alexandru Albu la Cluj?! Adrian Mutu a vorbit răspicat despre informațiile unui transfer înainte de CFR – Rapid

Adrian Mutu a vorbit la Fanatik SuperLiga după ce în presă s-a scris despre un posibil transfer al lui Alexandru Albu de la Rapid la CFR Cluj.
05.02.2024 | 13:30
Alexandru Albu la Cluj Adrian Mutu a vorbit raspicat despre informatiile unui transfer inainte de CFR  Rapid
Adrian Mutu, despre transferul lui Alexandru Albu de la Rapid la CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Alexandru Albu a intrat în ultimele șase luni de contract, iar mijlocașul Rapidului nu a ajuns încă la o înțelegere privind prelungirea contractului. Ce a spus Adi Mutu la FANATIK SUPERLIGA despre posibilitatea ca jucătorul să ajungă în Gruia.

Adrian Mutu îl vrea pe Alexandru Albu la CFR Cluj? „Din respect pentru Rapid și că avem meciul ăsta. Nu neg, dar nici nu confirm”

Horia Ivanovici a abordat un subiect sensibil cu Adi Mutu, după ce Playsport a scris că „Briliantul” vrea să îl ia pe Alexandru Albu la CFR Cluj: „Permite-mi să nu comentez acest lucru, tocmai din respect pentru Rapid și că avem meciul ăsta. De săptămâna viitoare vom vorbi despre acest subiect, dar am și vorbit aseară cu președintele clubului și le-am spus să gestioneze ei știrea asta”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul ardelenilor a lăsat de înțeles că persoane din anturajul jucătorului ar putea încerca să forțeze mâna Rapidului pentru prelungirea contractului lui Albu: „Nu e corect. Sursa de unde a venit și probabil cineva vrea să forțeze mâna cuiva, dar n-o să comentez. Nu neg, dar nici nu confirm.

V-am spus, prefer să vorbesc de săptămâna viitoare. Eu n-am nicio treabă personal cu acest lucru. Sunt trei părți implicate: jucătorul și cele două cluburi. În rest, eu n-am treabă despre acest lucru. 

ADVERTISEMENT

Cum spuneam, e o săptămână importantă pentru ambele echipe și nu e corect să discutăm astfel de lucruri”, a mai spus Adrian Mutu, la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care e LIVE pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30.

Adrian Mutu, declarații sincere: „Nu vreau să creadă că cineva încearcă să facă ceva pentru a disturba puțin atmosfera”

Horia Ivanovici a atras însă atenția: „Dar sunt lucruri care îi fac rău jucătorului, Adi”. Antrenorul a răspuns clar și răspicat: „Nu e problema mea. Permite-mi să nu comentez lucrul ăsta, tocmai pentru că avem meci.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să creadă că cineva încearcă să facă ceva pentru a disturba puțin atmosfera. Noi jucăm meciul sâmbătă și dup-aia avem timp să discutăm”.

Alexandru Albu, înlocuit la Rapid de Jakub Hromada? „Pentru că nu prelungește”

Deși unii au interpetat că Jakub Hromada a fost adus la Rapid pentru a-l înlocui pe Damjan Djokovic, care nu a rupt gura târgului în Giulești, mijlocașul slovac ar putea fi o soluție de rezervă chiar pentru Alexandru Albu.

ADVERTISEMENT

Robert Niță a comentat subiectul la FANATIK SUPERLIGA: „Nu știi ce se întâmplă cu Emmers, cât de bine poate juca Albu cu Djokovic, care este în ultimele șase luni de contract. Sunt o grămadă de semne de întrebare”.

Jurnalistul Criste Coste l-a completat și a venit cu ipoteză interesantă: „Acest slovac ar putea fi mai mult o soluție de rezervă pentru că nu prelungește Albu, nu cum joacă Djokovic”. 

Adrian Mutu a vorbit despre posibilitatea ca Alexandru Albu să ajungă la CFR Cluj

ADVERTISEMENT
Tags: