News

Alexandru Arșinel, declarații din spital. Care este starea actorului infectat cu SARS-CoV-2 la o lună după ce s-a vaccinat

20.04.2021 | 21:17
Alexandru Arsinel declaratii din spital Care este starea actorului infectat cu SARSCoV2 la o luna dupa ce sa vaccinat
ADVERTISEMENT

Actorul Alexandru Arșinel a oferit marți declarații pentru Antena 3, în cadrul unui interviu realizat în timp ce acesta se află în spital. Arșinel a oferit detalii despre starea sa de sănătate, fiind testat pozitiv cu Covid, la o lună după ce a finalizat schema de vaccinare.

Așa cum a publicat în exclusivitate FANATIK.RO, Arșinel a fost declarat pozitiv în urmă cu câteva zile, iar din informațiile inițiale acesta făcuse rapelul în urmă cu două luni, deși se pare că schema de vaccinare a fost finalizată acum aproximativ 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Actorul și soția sa sunt internați în acest moment, ei având o serie de afecțiuni, Arșinel trecând printr-un transplant de rinichi și un infarct.

Arșinel, declarații din spital. În ce stare se află actorul

Alexandru Arșinel: “Sigur că la asemenea vești mai toți suntem îngrijorați, nu știm încotro duce această pandemie și această nenorocire. Din fericire am făcut vaccinurile respective ceea ce asigură o oarecare liniște, drept pentru care, discutând cu tine dimineață și, înțelegând că mai există interes pentru Alexandru Arșinel, am zis să le transmit câteva cuvinte.

ADVERTISEMENT

Abia aștept să mă fac bine, aici avem oameni deosebiți și să vin la tine în emisiune. Am terminat rapelul la sfârșitul lui martie.”

Mihai Gâdea: “Aveți o formă ușoară?”

Alexandru Arșinel: “Hai să zic că e o formă ușoară spre medie, doctorii îmi verifică simptomele, evoluția, mi-au spus că în mod special la cazul meu și al soției mele au înregstrat câștiguri deosebit de pozitive. Mi-a părut bine, pentru că este vorba de pielea mea.”

ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea: “Maestre, ați făcut febră?”

Alexandru Arșinel: “Am făcut puțină febră, un 37.3, înțelegi? Mică…și astăzi am vorbit cu domnul Marinescu, a venit să mă vadă și mi-a zis că semnele sunt bune, curând voi ieși din spital.”

Mihai Gâdea: “În momentul acesta, cum ați cataloga starea dumneavoastră?”

Alexandru Arșinel: “Depinde de moment, am momente foarte bune cu medicii, asistentele, cred că ne simțim foarte bine împreună. Ceea ce se modelează în momentele în care discutăm este de bun augur. Bănuiesc de unde m-am infectat, dar nu știu sigur”, a declarat Alexandru Arșinel în cadrul unui interviu exclusiv pentru Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3.

ADVERTISEMENT