Life

Alexandru Arșinel, internat de urgență! Ce diagnostic a fost pus pentru actor! Exclusiv

Actorul Alexandru Arșinel a fost internat de urgență la spital, starea lui de sănătate fiind una critică, motiv pentru care va rămâne acolo multe zile.
15.09.2022 | 16:14
Alexandru Arsinel internat de urgenta Ce diagnostic a fost pus pentru actor Exclusiv
Alexandru Arșinel a fost internat de urgență, la spital / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Actorul Alexandru Arșinel a ajuns, în dimineața zilei de 15 septembrie, la Spitalul Universitar de Urgență din București, maestrul fiind însoțit de fiul lui, Cristian, în momentul internării. FANATIK a aflat, în exclusivitate, motivele pentru care actorul de 83 de ani a ajuns la spital.

Alexandru Arșinel a fost internat de urgență

Alexandru Arșinel a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență din București după ce, în ultimele zile, a tot acuzat dureri care mai de care mai mari. Problemele lui de sănătate, unele suficient de serioase pentru ca ultimele luni să le petreacă mai mult în spital decât acasă sau în azilul în care a fost internat, par să se acutizeze pe zi ce trece.

ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK anunța în urmă cu câteva zile, Alexandru Arșinel pare să se confrunte cu tot mai multe probleme de sănătate. Externat acum câteva săptămâni din alt spital, actorul ajuns la 83 de ani a fost dus acasă, nu înapoi la azil, și a fost ținut, permanent, sub supraveghere.

Ziua de ieri, 14 septembrie, a fost una în care actorul părea însă să sufere cumplit. Se tot plângea de dureri anormale, pe lângă slăbiciunea pe care o are în mod curent în ultima perioadă. Durerile însă au fost cele care, într-un final, l-au convins pe Cristian, fiul lui, să îl ducă la Spitalul Universitar, spital aflat la doi pași de casa în care locuiește marele actor.

ADVERTISEMENT

Dus de dimineață la spital, Alexandru Arșinel a fost preluat imediat de medicii de la Universitar care, printre altele, au decis să îl interneze imediat pentru a-l trata. Iar actorul a ajuns să fie internat într-una dintre rezervele spitalului.

Ce diagnostic a fost pus pentru internarea lui Alexandru Arșinel

Ajuns la spital, Alexandru Arșinel, consultat de medici, a fost diagnosticat cu mai multe afecțiuni. Unele dintre acestea, cunoscute deja, precum cele cardiace, au fost ”aduse la zi” de medici. În schimb, durerile lui Alexandru Arșinel și-au găsit cauza.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cum Alexandru Arșinel a stat doar în pat, fiind incapabil să se mai miște din cauza slăbiciunii pe care o resimte în ultimele luni, a făcut câteva escare. Mai exact, în limbaj medical, actorul a căpătat leziuni de decubit, adică mici necroze tisulare localizate la nivelul zonelor unde se realizează o compresie îndelungata a tegumentelor și țesuturilor moi din cauză că a stat prea mult în aceeași poziție.

Escarele, deși nu sunt afecțiuni grave, pot provoca dureri atroce și, la un moment dat, chiar se pot infecta, ceea ce necesită tratament cu antibiotic. De aceea, medicii, pentru a se asigura că Arșinel va fi bine tratat, l-au internat în cadrul secției de Chirurgie Plastică de la Universitar.

ADVERTISEMENT

Internarea lui Alexandru Arșinel la spital va fi, din informațiile noastre, una de durată, escarele urmând să fie tratate, în primă fază, dacă nu apar complicații, medicamentos. Iar asta înseamnă că, cel puțin următoarele câteva zile, actorul va petrece timpul în rezerva din cadrul Spitalului Universitar, medicii fiind deciși să îl țină internat până la vindecarea completă a leziunilor.

Alexandru Arșinel, istoric medical stufos

FANATIK, așa cum a anunțat de curând, a aflat că Alexandru Arșinel se confruntă cu mari probleme de sănătate. Din cauza unei infecții, suprapuse cu problemele lui cardiace, actorul este, de la externarea din spital, căzut la pat.

”Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația”, ne spunea, acum câteva luni, Arșinel. Iar supărarea lui pare să fie legată, totuși, de teatru. Pentru că, așa cum își dorește orice actor de talia maestrului, și-ar fi dorit să își facă retragerea oficială din lumea artelor.

”Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct (…) Doresc să îmi mai invit doi, trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac”, ne mai spunea Alexandru Arșinel.

În ciuda eforturilor FANATIK, niciunul dintre fiii lui Alexandru Arșinel nu au răspuns apelurilor repetate pentru a vorbi despre starea marelui actor.

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă...
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă pe lângă amendă
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt...
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt închiși, după ce au fost arestați la un festival din Mamaia
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume