Life

Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital de la azilul în care locuiește. Noi probleme pentru celebrul actor

Alexandru Arșinel a fost dus de urgență la spital de la azilul în care locuiește. Actorul a acuzat dureri și așa s-a luat decizia ca el să fie tratat la un spital din Capitală.
16.08.2022 | 08:33
Alexandru Arsinel transportat de urgenta la spital de la azilul in care locuieste Noi probleme pentru celebrul actor
Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital. Foto: Captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel ar fi fost dus direct la spital de la azilul în care este tratat. Acesta s-ar fi simțit rău, motiv pentru care a ajuns pe mâna medicilor.

Alexandru Arșinel, la spital. Ce a pățit actorul

Celebrul actor a fost transportat de urgență la spital, după ce a acuzat mai multe dureri. Asistentele de la azilul în care este internat Alexandru Arșinel și-au dat seama că acesta se simte rău astfel că i-au anunțat familia.

ADVERTISEMENT

Membrii familiei lui Alexandru Arșinel au decis că actorul trebuie să fie văzut de medici, astfel că actorul a fost transportat de urgență la un spital din Capitală.

Acolo, actorul urma să fie controlat și tratat pentru durerile sale. Nu știm, însă, despre ce probleme de sănătate este vorba și dacă este grav sau nu.

ADVERTISEMENT

„După ce asistentele și persoanele care îl îngrijesc pe Arșinel au descoperit că maestrul se simțea rău, ar fi fost imediat contactată familia dânsului și toată lumea s-a mișcat cât mai repede, ca actorul să fie dus la un spital central, unde să fie controlat și tratat”, au declarat persoane apropiate, conform Cancan.

Alexandru Arșinel, la azil. Ce spun angajații despre marele actor

Internat la azil de ceva vreme din cauza unor probleme de sănătate și conform deciziei familiei, actorul nu a mai făcut declarații, astfel că interesul pentru starea sa de sănătate s-a transformat în îngrijorare pentru unii apropiați ai săi.

ADVERTISEMENT

Angajații azilului respectiv au transmis că nu pot fi dezvăluite informații despre starea de sănătate a actorului fără ca fiii acestuia să își dea în înainte acordul.

„Nu avem voie să dăm acceptul absolut niciunei persoane, fără acordul fiilor săi, să ia legătură cu domnul Arșinel. Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu.

ADVERTISEMENT

Nu avem voie să dăm nicio informație despre starea dânsului și nici să lăsăm pe cineva să ia legătura în vreun fel cu el. Puneți-vă în situația fiilor lui!  Discutați cu fiii lui!”, a spus un angajat conform aceleași surse.

ADVERTISEMENT