Life

Alexandru Bălan Colo îi dă replica Oanei Roman, după ce vedeta a zis că n-o mai lasă pe fiica ei pe Youtube

03.06.2020 | 13:28
Alexandru Balan Colo ii da replica Oanei Roman dupa ce vedeta a zis ca no mai lasa pe fiica ei pe Youtube
ADVERTISEMENT

Alexandru Bălan Colo îi dă replica Oanei Roman, după ce ieri vedeta s-a arătat revoltată de faptul că tineri precum el devin modele pentru puștii care stau toată ziua pe Youtube.

Alexandru Bălan Colo, replică pentru Oana Roman

Tocmai din acest motiv Oana i-a restricționat accesul fetiței sale, Izabela, la rețeaua video de socializare.

ADVERTISEMENT

Colo a ținut morțiș să îi dea replica fostei prezentatoare de televiziune, căreia i-a sugerat, la fel altor părinți, să își ferească pruncii de anumite conținuturi video din mediul online.

„Țin să menționez faptul că pe canalul meu de YouTube este deja bifat că nu creez conținut pentru copii, așadar, ceea ce văd ei la mine pe canal, dacă li se permite accesul este vina stric a părinților”, este o parte din replica lui Colo.

ADVERTISEMENT

„Aș vrea ca lumea să știe că eu nu sunt om rău”

„Cu regret vă zic că îmi cer scuze pentru situația creeată. Aș vrea ca lumea să știe că eu nu sunt un om rău și mereu am încercat să îmi duc urmăritorii pe un drum bun”, a adăugat Alexandru Bălan.

„Sunt lucruri pe care mi le asum, aceste povești inventate și duse la extrem, dar totul face parte din acest show de divertisment pe care îl fac, dar niciodată nu am avut scopul sau gândul să rănesc pe cineva”, a mai precizat vloggerul.

ADVERTISEMENT

„Tot ce mi se pare mie greșit este faptul că povestea asta este de 2-3 ani, când nu mă urmăreau nici jumătate din acești oameni. Nu gândeam la fel cum gândesc acum, totul era doar o caterincă exagerată (…)

Mai mult de atât nu pot face în momentul de față, decât să plec capul și să îmi cer iertare și să îmi revizuiesc contentul pe care îl creez”, a spus în încheiere acesta.

ADVERTISEMENT

Vloggerul Alexandru Bălan Colo s-a ales cu dosar penal după ce a declarat într-un clip pe Youtube că minorele care se îmbracă provocator merită să fie violate.

 

ADVERTISEMENT