Oana Roman, atac dur la adresa controversatului vlogger Alexandru Bălan, alias Colo

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/06/2020, 18:25
Oana Roman, atac dur la adresa controversatului vlogger Alexandru Bălan, alias Colo
Oana Roman l-a atacat dur pe Alexandru Bălan, zis Colo. Surse foto: viva.ro/ Youtube. Colaj: Fanatik.ro

Oana Roman este extrem de revoltată din cauza mesajului vloggerului Alexandru Bălan, cunoscut pe Youtube sub pseudonimul Colo pentru că a instigat la viol.

Oana Roman nu-l iartă pe Alexandru Bălan Colo

Chiar dacă și-a cerut iertare pentru derapajul absolut de netolerat, criticile vin în continuare în cascadă, pe bună dreptate, mai ales că nimeni nu s-ar aștepta ca o persoană din noua generație, cu atâta expunere publică, să spună astfel de enormități în fața tuturor.

Fiica fostului premier al României, Petre Roman, a decis ca în urma scandalului creat de declarațiile lui Colo să interzică accesul fetei sale la Youtube.

„Eu am urmărit răspunsul tău. Din poziția unui om cu masterat la Sorbona, dar și de om care duce o viață publică de 30 de ani, adică probabil dinainte ca tu să te naști, spun așa: vocabularul este redus la nivel de clasa a doua, maxim!”, își începe Oana mesajul tranșant.

Oana nu o mai lasă pe fetița ei, Izabela, pe Youtube

„Fata mea, la șase ani, face acorduri corecte, tu nu. Tonul nu este credibil. Adică, se vede că vorbești doar ca să nu îți facă aștia dosar, dar nu crezi ce spui”, a completat vedeta.

„M-am hotărât să închid definitiv accesul copilului meu la YouTube. Pentru că, dacă asta se promovează acum, sunt terifiată. Tu sigur dormi bine noaptea, pentru că nu înțelegi dimensiunea dezastrului pe care îl provoci unor copii, tu și alții ca tine. Eu însă dorm cu grijă, pentru că ce vine după mine, ca generație, este o nenorocire”, a mai scris Oana.

Vedeta a prezentat conversație privată pe care a avut-o cu Colo și a spus că scuzele sale nu sunt suficient de convingătoare.

„Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani. A fost o glumă extraordinar de proastă. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat”, se scuză Alexandru Bălan.

alexandru bălan
Mesajul postat de Oana Roman despre Alexandru Bălan pe Instagram
Închide ×