Life

Alexandru Cumpănașu, parodiat pe Youtube. Cum sună melodia – pamflet scoasă de Brett

18.01.2021 | 22:47
Alexandru Cumpanasu parodiat pe Youtube Cum suna melodia  pamflet scoasa de Brett
ADVERTISEMENT

Alexandru Cumpănașu a ajuns să fie parodiat pe Youtube în legătură cu scandalul cu care a intrat în atenția publică încă de la început de an. Fostul director al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României este acuzat de o minoră pentru propuneri indecente. 

Politicianul i-ar fi propus unei tinere să întrețină relații sexuale cu soția sa, Simona. Acum, „proful online”, așa cum apare pe rețeaua de socializare Tik Tok, este „ținta” mai multe glume, unele dintre acestea fiind realizate de un tânăr cunoscut sub numele de Brett de la „Școala de colecție”.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Școala de colecție este un proiect care nu se limitează numai la muzică, ci încearcă să integreze tot felul de oameni din mai multe sfere. Pe scurt, piesele – pamflet scoase de aceștia încearcă să țină cont de componentele culturale și sociale și să vină cu o lecție în rândul tinerilor.

Alexandru Cumpănașu, în atenția parodiatorilor. Ce melodie vorbește despre scandalul cu minora

„Profu, profu, tu nu știi / E o lume minunată și plină de copii / Stai frumos în banca ta / Tik Tok-ul e for fun, nu pentru a agăța”, este refrenul pamfletului interpretat de Brett de la „Școala de colecție”, care face referire directă la Alexandru Cumpănașu și mesajele ce tentă sexuală trimise unei fete de numai 17 ani.

ADVERTISEMENT

„Și nu înțeleg de ce părinții nu mă vor / Le țin pe picior ca Moșu, toate îmbrăcate-n roșu / Hainele sunt deja pa – pa că am ochelari cu infra roșu /Hashtag cel mai sexy profesor din țară / Vino la mine diseară, să nu ne vedem la vară. 

Le fac să sară din bancă pe fetițele cuminți  / Le scot la o prăjitură și ele mă scot din minți / Dacă te prind să vezi ce-ți fac / Am rupt băncile din parc / Titan – gen, strugurel, pe bluzițe martinel / Ce buze ai, ești măcel”, sunt versurile care completează melodia.

ADVERTISEMENT

Pamfletul postat pe canalul de Youtube al proiectului „Școala de colecție” poate fi luat drept lecție pentru tinerii care sunt agățați pe rețelele de socializare. Melodia are un mesaj puternic, adolescenții trebuind să fie conștienți că modelele adevărate nu sunt cele din mediul online, ci familia și dascălii de la școală.

Cum se apără Alexandru Cumpănașu în scandalul sexual cu o minoră

Fostul candidat independent la alegerile prezidențiale a șocat opinia publică prin postările făcute pe pagina sa de Tik Tik, acolo unde este cunoscut ca „proful online”. Urmărit de aproape 500.000 de elevi din România, Alexandru Cumpănașu a incitat prin filmulețele sale la ură față de profesori.

ADVERTISEMENT

De asemenea, bărbatul are foarte multe mesaje și discuții cu tentă sexuală, multe dintre acestea fiind adresate către minore. Așa se face că unei fete i-a spus că „are păr frumos, ești o fată destul de dezvoltată”, în timp ce alteia i-a adus în atenție „dotările” sale naturale.

Alexandru Cumpănașu susține că nu-și amintește de astfel de aluzii sexuale. Prins cu minciuna, politicianul încearcă să se apere și să precizeze că nu „o infracțiune nicăieri acolo” sau că nu avea de unde să știe care este vârsta fetele cu care discuta.

„Nu știu despre ce liceu vorbește, este o chestiune de mai bine de doi ani de zile. Eu discuția asta nu mi-o aduc aminte, nu pot să vă confirm sau să vă infirm acest print screen pe care îl văd pentru prima dată. Eu niciodată nu am avut vreo intenție față de una dintre aceste fete.

Nu îmi aduc aminte, o să caut în memoria telefonului să văd dacă am așa ceva. Dar este ca și cum aș căuta să văd ce făceam la grădiniță. Nu există o infracțiune nicăieri acolo, nu aveam de unde să știu eu câți ani are și ce făcea”, a declarat Alexandru Cumpănașu, informează g4media.ro.

ADVERTISEMENT