News

Câți bani face Alexandru Cumpănașu cu o postare pe Tik Tok. Sume impresionante pentru influenceri

06.01.2021 | 12:36
Cati bani face Alexandru Cumpanasu cu o postare pe Tik Tok Sume impresionante pentru influenceri
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune câți bani face Alexandru Cumpănașu cu o postare pe Tik Tok, o rețea pe care fostul candidat la alegerile prezidențiale a reușit să strângă peste 500 de mii de urmăritori, majoritatea fiind elevi. 

Trebuie să știți încă de la început că vorbim despre una dintre cele mai populare aplicații ale momentului pentru cei tineri. Drept pentru care, sumele pe care le poți încasa pentru o postare pe această platformă nu sunt deloc de neglijat.

ADVERTISEMENT

De altfel, încet, dar sigur, în nomenclator trebuie trecută și meseria de influencer. Mai ales că veniturile sunt unele chiar impresionante în cazul unora.

Câți bani câștigă Alexandru Cumpănașu printr-o postare pe Tik Tok

Fie că vorbim de YouTube, Instagram, Facebook, sau acest ultim Tik Tok, influencerii pot câștiga bani din simple postări online. Și Alexandru Cumpănașu a înțeles repede lucrul acesta.

ADVERTISEMENT

Avid după publicitate, avocatul nu a ezitat și a călcat pe un teritoriu până mai ieri interzis. Acesta și-a făcut un cont intitulat „Profu Online” și a anunțat că are drept obiectiv „mentorat și coaching pentru elevi, studenți și părinți”.

Câți bani face Alexandru Cumpănașu cu o postare pe Tik Tok. Cumpănașu
Sursa foto – ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Mai mult de atât, cu o atitudine deschisă, „slobod la gură și tupeist”, atribute pe care le-au dat chiar urmăritorii, Cumpănașu a început să promită că dă școli și profesori în judecată și să încurajeze o atitudine disprețuitoare la adresa unităților de învățământ.

ADVERTISEMENT

Nu a mai durat mult până când a început scandalul. Acum, mai multe cadre didactice s-au revoltat după ce au urmărit clipurile instigatoare făcute de Cumpănașu și solicită dreptate din partea autorităților. În mod evident, din întreaga ecuație, nu putea să lipsească mass media.

Câți urmăritori are Alexandru Cumpănașu pe Tik Tok

Și fiecare știre în plus, pozitivă sau nu, înseamnă, în cele din urmă, publicitate pentru contul lui Cumpănașu. Fostul candidat la alegerile prezidențiale a ajuns să aibă constant zeci de mii de copii care îi sorb cuvintele la fiecare clip pe care îl postează.

ADVERTISEMENT

Și lucrul acesta înseamnă, ați ghicit, bani! Bani din ce în ce mai mulți pentru Alexandru Cumpănașu, indiferent de lucrurile pe care le spune sau adevărul lor.

Concret, Alexandru Cumpănașu are în clipa de față nu mai puțin de 515. 800 de urmăritori. Atenție, însă! Oamenii se abonează constant mai ales că subiectul este unul cât se poate de fierbinte și aflat pe lista tuturor redacțiilor de știri.

Ca să înțelegeți de unde anume plecăm, trebuie să știți că până în acest moment, Alexandru Cumpănașu a reușit să adune 21 de milioane de inimi. Adică 21 de milioane de reacții venite din partea celor care îl urmăresc.

Cum reușește să facă bani Alexandru Cumpănașu pe Tik Tok

Culmea este că, deocamdată, din cei peste 500 de mii de urmăritori, puțini sunt cei care și intră în discuție. Restul se mulțumesc doar să vadă conținutul propus de Alexandru Cumpănașu. Undeva la 1,11 este rata de implicare.

Până la data acestui material, Alexandru Cumpănașu avea 3176 de postări. Asta înseamnă că de tot atâtea ori a interacționat cu publicul oferind o postare pe această platformă.

Și ajungem și la capitolul bani, unul, veți vedea, deloc de neglijat. Conform algoritmului Tik Tok, Alexandru Cumpănașu ar fi putut să câștige între 310 și 516 dolari pentru fiecare postare în parte. Cum în România, platforma nu plătește încă, acesta poate doar să scoată sume frumoase din plasare de produse sau publicitate.

Cine este Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a fost un candidat independent în cursa pentru Palatul Cotroceni. Este președintele ONG-ului Asociația pentru Implementarea Democrației și s-a înscris în cursa pentru preşedinţia României după tragedia din Caracal.

De altfel, chiar una dintre victime, Alexandra Măceșanu, adolescenta despre care se crede că a fost ucisă de Gheorghe Dincă, este nepoata lui Cumpănașu.

Sursa foto – hepta.ro

Încet, dar sigur, acesta a acaparat întreg subiectul și a câștigat un enorm capital de imagine pe care acum încearcă să-l monetizeze cu ajutorul mediului online. Cumpănașu a intrat atunci în atenția opiniei publice după ce a început să lanseze numeroase atacuri verbale la adresa autorităților

De remarcat că Alexandru Cumpănașu se apropie de 40 de ani. Este născut în data de 29 martie 1981 în Municipiul Caracal, județul Olt și are 4 copii. Trei dintre ei sunt dintr-o căsătorie anterioară.

Ce avere are Alexandru Cumpănașu

Dacă ne raportăm la capitolul avere, atunci Alexandru Cumpănaşu stă bine de tot. Acesta deţine, împreună cu soţia, 3 terenuri intravilane, 4 apartamente şi alte 3 case de locuit, dobândite în perioada 2013 – 2017.

De asemenea, Cumpănașu mai are și două autoturisme Subaru şi Mercedes. Ambele sunt cumpărate în 2008, respectiv zece ani mai târziu, în 2018.

Sursa foto – facebook

Cumpănaşu are 3 conturi şi depozite bancare în sumă de 260.862 lei şi 17.000 euro, precum şi un împrumut acordat ONG-ului  Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei (asociație pe care o și conduce) în valoare de 152.972 lei. El are şi două credite în valoare de 300.000 euro şi, respectiv 171.000 lei, scadente în 2022 şi 2023.

Conform declarației de avere publicată înaintea alegerilor prezidențiale, Cumpănașu a obţinut venituri din salarii în total de 212.545 lei, din drepturi de autor şi prestări servicii – 814.140 lei, precum şi din chirii – 106.842 lei. Soţia sa a obţinut venituri din salarii – 261.626 lei şi din activităţi independente – 334.200 lei.

Ce studii are Alexandru Cumpănașu

A fost un scandal uriaș în jurul studiilor făcute de Alexandru Cumpănașu. Potrivit CV-ului pe care l-a publicat pe pagina sa de Facebook, Cumpănașu susținea că a absolvit un MBA, specializarea Leadership, în cadrul OUS Royal Academy of Economics and Technology în Elveția.

Sursa foto – ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Cu toate acestea, la puține momente și după ce presa a început să răscolească, Cumpănaşu a recunoscut că nu a terminat facultatea. Și atunci toată lumea s-a întrebat cum a putut acesta să devină masterand la o universitate din Elveția fără să aibă diploma de licență.

În cele din urmă, Cumpănașu a transmis că are licența luată la Academia Regală pentru Managementul Afacerilor. Mai mulți experți în educație au atras însă atenția și au explicat că „Academia Regală” este, de fapt, o facultate online pentru care n-ar fi nevoie de o asemenea diplomă.

ADVERTISEMENT
Tags: