Life

Alexandru Papadopol, rege în topul consumatorilor de alcool. Cine l-a plasat chiar pe prima poziție

Alexandru Papadopol, un mare împătimit al băuturii. Ce coleg de breaslă l-a poziționat pe primul loc într-un clasament.
28.06.2023 | 20:11
Alexandru Papadopol rege in topul consumatorilor de alcool Cine la plasat chiar pe prima pozitie
Alexandru Papadopol, un mare împătimit al băuturii. Ce coleg de breaslă l-a poziționat pe primul loc într-un clasament. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Alexandru Papadopol, rege în topul consumatorilor de alcool. Cine l-a plasat chiar pe prima poziție. Totul a fost făcut public în cadrul unei emisiuni de maximă audiență de la Pro TV. Despre cine este vorba.

Alexandru Papadopol, un mare împătimit al băuturii. Ce coleg de breaslă l-a poziționat pe primul loc într-un clasament

Alexandru Papadopol este văzut ca un mare împătimit al băuturii. Dezvăluirea a fost făcută de un coleg de breaslă care l-a poziționat pe primul loc într-un clasament. Octavian Strunilă spune că actorul devine arogant atunci când consumă alcool.

ADVERTISEMENT

Pe al doilea loc vedeta l-a pus pe Adrian Ștefan, recunoscut pentru rolurile din Complet necunoscuți (2021), Daria, iubirea mea (2016) sau Păcală se întoarce (2006). Pe locul trei a fost poziționat prezentatorul Răzvan Fodor.

„La acea întrebare cu actorii care trag la măsea, top 3, e greu de făcut pentru că se bat mulți aici. Revin, o să vorbesc despre top 3 oameni în televiziune. Răzvan Fodor este pe locul 3 în sensul că da, în place așa cu sprițul.

ADVERTISEMENT

Același lucru l-a zis el despre mine, așa că îl zic și eu despre el. Așa a zis, mi-a zis mie Adrian Ștefan. Apropo! Adrian Ștefan e pe locul 2. Ca să ne ducem și la actorii de calitate, aș zice așa… Alexandru Papadopol!

Rar (bea alcool, n.r.), dar când se pune pe treabă, se pune. Și e și arogant după ce bea. E simpatic, îl cunosc, de aia spun asta”, a mărturisit Octavian Strunilă în show-ul La Măruță, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină, divorț amiabil

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au avut parte de un divorț amiabil în vara anului 2019. Cei doi actori au pus capăt mariajului în ciuda faptului că aveau o relație sentimentală de lungă durată și o fiică împreună.

S-a vehiculat că motivul ar fi fost infidelitatea artistului, însă se pare că lucrurile nu au mai mers și din alte puncte de vedere. Ulterior, după semnarea actelor la notar au început să se înțeleagă mai bine și chiar se consultă des.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță și femeie de afaceri a mărturisit la un moment dat că fostul soț îi cere sfaturi legat de viața personală. Alexandru Papadopol a decis să se distreze și să-și trăiască viața după separarea de Ioana Ginghină.

ADVERTISEMENT
Tags: