Sport

Alexandru Răuță, hilar și la declarații după Dinamo – FCSB 0-3, nu doar în teren: “Prea ușor se dau cartonașele galbene”

Alexandru Răuță a oferit o declarație hilară imediat după eliminarea din derby-ul Dinamo - FCSB. Potrivit spuselor sale, cele două cartonașe galbene au fost acordate „prea ușor” de Ovidiu Hațegan.
30.01.2022 | 23:29
Alexandru Rauta hilar si la declaratii dupa Dinamo  FCSB 03 nu doar in teren Prea usor se dau cartonasele galbene
ADVERTISEMENT

Dinamo a fost învinsă la scor de neprezentare, 0-3, duminică seara, în primul și singurul „Derby de România” din acest sezon, după ce a trebuit să evolueze o repriză întreagă în inferioritate numerică. Eliminat în minutul 36, Alexandru Răuță a „recidivat” la flash-interviu, criticând în termeni duri deciziile lui Ovidiu Hațegan.

Alexandru Răuță nu se dezminte! Ce a putut să spună după eliminarea din derby-ul Dinamo – FCSB 0-3

Concret, primul cartonaș galben a venit în minutul 29, după o lovitură cu cotul aplicată lui Andrei Dumiter, ca în minutul 36 să fie acordat și cel de-al al doilea, pentru o intrare criminală asupra marcatorului primului gol, Octavian Popescu. Deși faulturile au fost evidente, căpitanul dinamovist nu s-a sfiit să acuze maniera de arbitraj.

ADVERTISEMENT

Primul a fost acordat foarte ușor, nu pot sa sar cu mâinile lângă corp. La al doilea l-am atins. Oricum, prea ușor se dau cartonașele. Da, îmi reproșez mai ales al doilea galben. Nu aveam voie să las echipa în 10.

Mister m-a încurajat, mi-a spus capul sus. Astăzi nici norocul nu a fost de partea noastră. La meciurile cu noi se dau eurogoluri. Nu era scrisă soarta meciului, am avut ocazii la 1-0.

ADVERTISEMENT

E greu să joci în 10 cu FCSB. Să ridicăm capul, mergem înainte. Și în tur a luat Steliano roșu în prima repriză. Au fost mai buni anul ăsta, trebuie să recunoaștem.

Trebuie să mergem înainte, pentru că ne așteaptă o deplasare grea la Botoșani. Sună dureros 9-0. Anul trecut, i-am bătut și noi. Anul acesta au fost mai buni ca noi, trebuie să recunoaștem.

ADVERTISEMENT

Dinamo aia pe care o știa toată lumea nu mai e demult. Dar încercăm să facem o echipă, cred că s-a văzut o schimbare și azi. Este foarte greu, dar eu zic că ne antrenăm bine”, a declarat Alexandru Răuță la Digi Sport.

Gabriel Torje rămâne optimist: „Nu vom retrograda”

În schimb, Gabriel Torje a subliniat aspectele pozitive din jocul echipei sale și le-a promis suporterilor că situația se va îmbunătăți imediat după încheierea sezonului regulat. La ora actuală, pe „câini” îi despart nu mai puțin de 10 puncte de locul care asigură prezența la barajul pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

Am pregătit meciul foarte bine, dar am pornit meciul de la 0-1 şi e greu să porneşti aşa. Nu ştiu dacă diferenţa e atât de mare între noi şi FCSB. Eu cred că jocul s-a rupt la cartonaşul roşu.

E clar că e dureros, le ducem pe toate, înfrângerile ni le asumăm. Sunt convins însă că nu vom retrograda. Noi am intrat în istorie cu un lucru negativ, cum este acest 9-0 (pentru FCSB) la general în două meciuri. 

Dorinţa este la fiecare meci, avem nevoie de puncte, ne dorim să câştigăm. În derby-uri poate îţi doreşti mai mult decât în celelalte meciuri, dar nu cred că au fost doar din vina noastră.

 Acum nu mai contează, trecem peste, ne gândim doar la ce avem de făcut de aici încolo. Eu personal cred că în play-out vom fi una dintre cele mai puternice echipe”, a spus mijlocașul dinamovist.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 2,65 este cota pentru „X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT