News

Alexia a murit de ziua ei, la doar 19 ani. Ieșise în oraș cu iubitul să își cumpere de mâncare

Alexia a murit de ziua ei, la doar 19 ani. Fata ieșise în oraș alături de iubit pentru a-și cumpăra de mâncare, cel mai probabil de la un fast food, însă drumul i-a fost fatal.
04.04.2023 | 16:09
Alexia a murit de ziua ei la doar 19 ani Iesise in oras cu iubitul sa isi cumpere de mancare
Alexia a murit de ziua ei, la doar 19 ani. Foto: Reporter Buzoian
ADVERTISEMENT

Alexia a murit de ziua ei, la doar 19 ani. Fata își sărbătorea ziua, însă la ora 2:00 noaptea și-a chemat iubitul până în oraș, până la un fast food, pentru a mânca ceva. Tânăra în vârstă de 19 ani din Râmnicu Sărat a fost nevoită să o ia pe ”drumul morții” E85 pentru a ajunge la destinație.

Alexia a murit de ziua ei, la doar 19 ani

Din păcate destinația a fost lumea de dincolo, pentru că Alexia a scăpat controlul autoturismului și și-a trăit ultimele clipe de viață la volan. Potrivit Reporter Buzoian, polițiștii nu au stabilit momentan cum s-a produs întregul accident, însă cel mai probabil lipsa de experiență a șoferului a avut un cuvânt greu de spus.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care Alexia avea carnet de jumătate de an, oamenii legii cred că întunericul și neadaptarea vitezei la condițiile de drum au dus la pierderea controlului asupra volanului mașinii. Aceasta s-a izbit cu putere de un parapet de la mijlocul drumului, după care s-a răsturnat și a fost proiectată pe un câmp din zonă.

Fata nu a supraviețuit, în timp ce iubitul său a fost transportat în stare gravă la spital, conform unui comunicat al reprezentanților Spitalului Județean.În urma accidentului rutier produs la Crucea Comisoaiei, la U.P.U. – SMURD a fost transportat un tanar în varstă de 20 de ani, care a suferit policontuzii prin accident rutier: traumatism cranio-cerebral minor, nivel 0, si multiple contuzii la nivelul coloanei cervicale, la nivelul membrelor superioare, contuzie amdominală, pulmonara și multiple plăgi.

ADVERTISEMENT

Pacientul a rămas internat în secția Chirurgie, pentru tratament și îngrijiri medicale. Prietena acestuia, în varstă de 19 ani a decedat la locul accidentului”, au anunțat autoritățile. Din fericire tânărul e momentan stabil și conștient, însă a fost transferat la secția de Chirurgie a Spitalului Județean de Urgență Buzău, unde este monitorizat permanent de cei mai buni medici.

Cum era de așteptat, familia și prietenii sunt în stare de șoc, astfel că pagina de Facebook a fetei a fost împânzită de mesaje de susținere pentru aceasta. ”Drum lin în lumină, copil frumos! Iar pentru voi, părinţi şi bunici, mă rog la Bunul Dumnezeu, să vă dea putere, să treceţi prin această încercare grea! Astăzi plânge cerul, şi sufletele noastre urlă de durere!”, a scris o apropiată a familiei. ”Drum lin către îngeri, copil frumos!”, a completat un alt internaut marcat de întreaga poveste.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 48 de ore, alți doi oameni își pierdeau viața pe același drum, infamul ”drum al morții” din Vrancea. De această dată un microbuz a intrat cu viteză într-un TIR oprit pe acostament, în dreptul localităţii Bizighești, din Vrancea. O altă persoană a fost rănită grav.

“Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervin cu 1 autospecială de stingere și modulul SMURD, la un accident rutier produs pe DN2-E85, in localitatea Bizighești, între un tir și o autoutilitară. În urma accidentului au rezultat 3 victime (2 inconștiente) încarcerate. La locul intervenției s-a deplasat și elicopterul SMURD Galați”, transmitea ISU Vrancea.

ADVERTISEMENT

E85 e unicul drum care leagă sudul României de regiunea istorică Moldova şi mereu pe primul loc în topul şoselelor cu cei mai mulţi morţi în urma accidentelor rutiere. Legenda spune că pe marginea drumului sunt mai multe cruci în memoria celor morți, decât borne kilometrice.

ADVERTISEMENT