Life

Alexia Eram, de urgență la spital. Ce a pățit iubita lui Mario Fresh

Alexia Eram a dezvăluit motivul pentru care a fost absentă din social media. Fiica prezentatoarei Andreea Esca are probleme de sănătate pentru care a mers la doctor.
30.05.2022 | 18:21
Alexia Eram de urgenta la spital Ce a patit iubita lui Mario Fresh
Alexia Eram a ajuns la spital. Fiica prezentatoarei Andreea Esca a povestit totul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iubita lui Mario Fresh a ajuns de urgență la spital, după o masă luată în oraș. Tânăra influenceriță a recunoscut că a renunțat la stilul de viață sănătos adoptat în ultima vreme și a mâncat ceva de la un fast food.

Alexia Eram, pe mâna doctorilor. Fiica prezentatoarei Andreea Esca a povestit totul

Alexia Eram a început să se simtă rău la scurt timp, precizând că nu a avut starea necesară să apară pe Stories, așa cum și-a obișnuit fanii. Vedeta a făcut cu o toxiinfecție alimentară, care i-a dat mari bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

Influencerița s-a chinuit cu durerile, dar în cele din urmă și-a luat inima în dinți și a mers de urgență la spital. Cadrele medicale i-au administrat o perfuzie, fără să fie nevoie de internare. Așadar, s-a întors acasă.

Tânăra s-a decis să le povestească celor care o urmăresc în social media ce a pățit când a căpătat puteri. În plus, iubita lui Mario Fresh a decis să ia o gură de aer curat, chiar dacă vremea nu era potrivită pentru o plimbare.

ADVERTISEMENT

„Nu am fost deloc prezentă pe social media pentru că mi-a fost rău toată ziua. Am făcut o toxiinfecție alimentară de la un fast-food și mi-a fost rău toată noaptea.

Astăzi am fost la spital să-mi fac o perfuzie să-mi revin și acum sunt mai bine și am zis să ies la plimbare, chiar dacă este urât afară, să iau aer curat”, a spus Alexia Eram pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Alexia Eram, stil de viață sănătos după vizita la spital

Weekend-ul nu a fost unul tocmai bun pentru Alexia Eram, dar nu același lucru se poate spune despre începutul de săptămână. Frumoasa șatenă a revenit la un stil de viață sănătos și le-a arătat fanilor ce mănâncă pe parcursul unei zile.

„Începem săptămâna cu mâncare sănătoasă pentru că vine vara, așa că am primit această cutie cu toate mesele pe ziua de astăzi. Avem micul dejun, primul prânz, al doilea prânz și cina”, a completat tânăra.

ADVERTISEMENT