Life

Alexia Eram și Andreea Esca, confruntarea generațiilor. Influencerița, ”ofticată” pe Măruță din cauza întrebărilor primite: „Care este scopul?”

Andreea Esca și fata ei, Alexia Eram, și-au testat cunoștințele în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar la un moment dat influencerița s-a ofticat nițel pentru că nu știa răspunsurile la niște întrebări.
20.07.2022 | 17:56
Alexia Eram si Andreea Esca confruntarea generatiilor Influencerita ofticata pe Maruta din cauza intrebarilor primite Care este scopul
Andreea Esca și Alexia Eram, în platoul lui Cătălin Măruță. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea Știrilor PRO TV și fiica ei au vorbit despre diferențele dintre generații, într-o ”confruntare” cu totul inedită în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Alexia Eram și Andreea Esca, confruntarea generațiilor

Alexia Eram a fost pusă în încurcătură de Cătălin Măruță în emisiunea pe care acesta o prezintă la PRO TV. Influencerița și mama ei, Andreea Esca, au avut parte de o confruntare între generații, în direct.

ADVERTISEMENT

Cele două au răspuns unui set de întrebări de cultură genera… țională. Au fost supuse ca unui examen la final de curs școlar. Măruță a vrut să afle dacă Esca e actualizată cu noua generație, în special legat de ce se întâmplă în muzică și pe rețelele de socializare. De la Alexia a vrut să știe cât de multe lucruri știe din ce era la modă în prima tinerețe a mamei sale.

Cea care a câștigat confruntarea a fost prezentatoarea. La un moment dat Alexia s-a ”ofticat” spunând că întrebările pe care le-a primit ea au fost ceva mai grele.

ADVERTISEMENT

Eram nu a știut numele cântăreței Sabrina, interpreta hit-ului „Boys, boys, boys”. N-a știut să zică nici ce reprezintă țomapanul, unul din jocurile copilăriei mamei sale.

„Care este scopul? Eu cred că știu scopul… Să fiu la -10”, a spus Alexia un pic supărată pentru că întrebările primite erau mai grele decât cele pe care Măruță i le-a adresat mamei sale.

ADVERTISEMENT

Băiatul Andreei Esca ar vrea să rămână la Barcelona

Dincolo de acest joculeț inofensiv, Esca a vorbit despre cât de fericită și de mândră e datorită celor doi copii pe care îi are pentru că învață foarte bine.

Alexia a participat recent la ceremonia de absolvire a facultății sale. Pe de altă parte, Aris, băiatul în vârstă de 19 ani al vedetei, studiază lumea afacerilor la o universitate de prestigiu din Barcelona.

ADVERTISEMENT

Andreea a spus despre fiul ei că și-ar dori să rămână în Barcelona. Fiul ei consideră că are mai multe oportunități în a-și deschide o afacere decât la noi. Vedeta PRO TV a mai zis că nu e nimic bătut în cuie și că se poate răzgândi.

ADVERTISEMENT