Life

Alexia Eram și Mario Fresh au luat o decizie importantă privind relația lor. Ce anunț au făcut cei doi

Alexia Eram și Mario Fresh au vorbit pentru prima oară, fără menajamente, despre viitorul pe care și-l imaginează împreună. Cei doi au anunțat că se vor căsători!
17.06.2022 | 12:40
Alexia Eram si Mario Fresh au luat o decizie importanta privind relatia lor Ce anunt au facut cei doi
Alexia Eram și Mario Fresh au vorbit despre planurile lor de viitor. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Alexia Eram și Mario Fresh sunt de ceva timp împreună, și, deși relația lor funcționează de minune, lipsește ceva!

Alexia Eram și Mario Fresh s-au decis: vor să se căsătorească!

Dacă până acum au vorbit în mod evaziv despre ideea de a se căsători, cea încântată de această idee fiind mai mult fata Andreei Esca, de data aceasta amândoi știu ce își doresc cu adevărat de la povestea lor de iubire.

ADVERTISEMENT

Prezenți la un eveniment recent, Alexia și Mario Fresh au spus că s-au decis. Vor să se căsătorească, însă nu au data stabilită încă.

Mario a spus că s-ar putea să mai treacă niște timp până când vor bate în cuie ziua nunții lor. Alexia își dorește foarte mult să fie mireasă și nu pentru petrecere sau actul care o va lega de cântăreț, ci pentru că ține foarte mult la tradiție.

ADVERTISEMENT

Pentru fiica știristei de la PRO TV, nunta înseamnă în mod special uniunea în fața lui Dumnezeu. De altfel, pentru amândoi acesta este cel mai important lucru: să pășească în fața altarului, dincolo de birocrația de la starea civilă.

Mario a zis că nu se grăbește încă, deși cunoaște prieteni care s-au însurat chiar și la 18 ani. Cei doi mai au multe de realizat în calitate de concubini, dar căsătoria este un must pentru relația lor!

ADVERTISEMENT

„În fața lui Dumnezeu este mai corect”

„Eu cred că la biserică trebuie să ajungi. Nu cred că ne leagă neapărat un act”, a spus Mario Fresh.

„În fața lui Dumnezeu este mai corect. Cred că întărește o relație”, a adăugat și Alexia Eram într-un reportaj difuzat de PRO TV.

ADVERTISEMENT

Alexia și Mario au o comunitate numeroasă de fani, iar urmăritorii lor îi întreabă deseori despre relația pe care o au. Influencerița a spus de nenumărate ori că este împăcată cu cariera iubitului ei, deși de multe ori, atunci când e plecat în turnee, i-ar plăcea să fie acasă, lângă ea.

Atunci când se nimeresc cu timpul, aceștia nu se dezlipesc unul de celălalt.

 

ADVERTISEMENT