Life

Alexia Eram și Mario Fresh, prima apariție împreună, după ce s-a speculat că s-au despărțit. Cum au fost surprinși

Alexia Eram și Mario Fresh au apărut împreună pentru prima dată de când s-a speculat că s-au despărțit.
09.08.2021 | 14:26
Alexia Eram și Mario Fresh, prima apariție împreună după ce s-a speculat că s-au despărțit. Cum au fost surprinși. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexia Eram și Mario Fresh au avut prima apariție împreună după ce s-a speculat că s-au despărțit. Cei doi sunt împreună de mai bine de patru ani, însă au fost văzuți foarte rar împreună în ultima vreme.

Fiica Andreei Esca și tânărul cântăreț s-au distrat în acest weekend chiar la ziua lui de naștere. Artistul a împlinit 22 de ani și a organizat o petrecere cu această ocazie specială.

ADVERTISEMENT

Alexia Eram și Mario Fresh, prima apariție împreună după ce s-a speculat că s-au despărțit. Cum au fost surprinși

Alexia Eram și Mario Fresh au avut prima apariție în public împreună după ce s-a speculat că au rupt relația. Se pare că cei doi se înțeleg foarte bine, deși nu au dat semne de apropiere.

Mario Fresh a împlinit 22 de ani și a organizat o petrecere alături de familie, iubită și prieteni, unde s-au distrat pe cinste.

ADVERTISEMENT

Artistul și iubita lui au fost filmați împreună de Raluca, sora lui Mario. Cei doi au dansat împreună, dar fără să se îmbrățișeze sau să facă alte gesturi specifice unui cuplu.

În plus, fiica Andreei Esca nici nu a postat vreun mesaj special pentru Mario Fresh. Nici artistul, la rândul lui, nu a postat o fotografie alături de iubita lui, scrie libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, Mario”, însoțit de o inimioară și de un videoclip de la petrecere, a fost singurul mesaj al Alexiei adresat iubitului ei.

Recent, Alexia Eram a fost plecată într-o vacanță în Grecia, dar Mario Fresh nu a însoțit-o. În schimb, tânăra s-a dus împreună cu câțiva prieteni apropiați.

ADVERTISEMENT

Mario Fresh, declarații despre relația cu Alexia

În cadrul unui interviu recent pentru „Teo Show”, Mario Fresh a vorbit despre relația cu iubita lui. Cântărețul a dat de înțeles că lucrurile merg bine între ei și nu există probleme majore.

„Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal.

Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți”, spunea Mario Fresh la Kanal D.

ADVERTISEMENT