News

Alianță între partidele conduse de Victor Ponta și Robert Negoiță! Candidați comuni la alegerile locale

26.07.2020 | 11:29
Alianta intre partidele conduse de Victor Ponta si Robert Negoita Candidati comuni la alegerile locale
ADVERTISEMENT

Alianță între partidele conduse de Victor Ponta și Robert Negoiță!  Concret, PRO România și București 2020 au ajuns la un numitor comun.

Cei doi lideri au stabilit ca formațiunile lor să aibă aceiași candidați la Primăria Capitalei, la sectoare, dar și la Consiliul General al Municipiului București și la consiliile de sector.

ADVERTISEMENT

Alianța se va numi București 2020, conform anunțului făcut către presă. Cei doi speră acum să strângă un număr suficient de voturi pentru a conta în luptă.

Candidați comuni pentru Victor Ponta și Robert Negoiță!

Vă readucem aminte că Victor Ponta a încercat să dea o lovitură politică și să intre puternic în competiția pentru fotoliul de primar al Bucureștiului.

ADVERTISEMENT

Astfel, reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că a declinat propunerea partidului Pro România de a candida la alegerile locale pentru postul de primar general al Capitalei.

Rafila a precizat că expertiza sa în domeniul medical, în această perioadă de pandemie cauzată de coronavirus, este ”mai degrabă utilă” în zona de sănătate publică, decât în administraţie.

ADVERTISEMENT

Alexandru Rafila a declarat că a primit oferta chiar înainte de a pleca în concediu, însă a ales să spună pas acestei propuneri.

”Este adevărat că înainte de a pleca în vacanţă am primit o ofertă din partea domnului Victor Ponta, preşedintele partidului Pro România ca să reprezint, să mă sprijine pentru fotoliul de primar al Capitalei.

ADVERTISEMENT

Vă daţi seama că asta e o propunere pe care trebuie să o diger, de aceea nu poţi să răspunzi pe moment nici da, nici nu. Eu m-am întors în urmă cu două zile în ţară şi i-am comunicat că declin această propunere, deci nu candidez la Primăria Capitalei”, a declarat Rafila la Digi 24.

Reprezentantul României la OMS a explicat şi care a fost motivul refuzului său. ”Unul dintre motivele foarte serioase este că ne aflăm într-o perioadă dificilă şi cred că expertiza mea este mai degrabă utilă în zona aceasta a sănătăţii publice, decât în administraţia locală şi cred că este  decizia corectă pe care am luat-o în acest moment”, a mai declarat Rafila.

ADVERTISEMENT
Tags: