Sport

Aliat neașteptat pentru Moruțan & co: „Din dobitoci și tatuați, noi nu-i scoatem!”

Olimpiu Moruțan și-a găsit un apărător nesperat. Playmakerul naționalei României a avut câteva declarații acide după 2-0 cu Kosovo.
15.09.2023 | 19:15
Aliat neasteptat pentru Morutan  co Din dobitoci si tatuati noi nui scoatem
Aliat neașteptat pentru Moruțan & co: „Din dobitoci și tatuați, noi nu-i scoatem!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan a ieșit în evidență atât la meciul cu Kosovo, cât și după el. Fotbalistul lui Ankaragucu a intrat excelent în repriza a doua, atunci când „tricolorii” au marcat golurile victoriei, el fiind creatorul ambelor faze. Însă, la declarații, Moruțan a tunat și a fulgerat.

Olimpiu Moruțan, apărat de Dumitru Dragomir: „Nu îi scoatem din tâmpiți, din dobitoci”

În cea mai recentă ediție de „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”, Dumitru Dragomir a comentat răbufnirea unora dintre „tricolori” după victoria cu Kosovo, scor 2-0, inclusiv pe cea a lui Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

„Chiar dacă Moruțan a avut o ieșire turbulentă, ca să nu zic altcumva, la declarații, s-au săturat și ei. Iar noi din dobitoci nu îi scoatem. Toată presa și toți comentatorii, nu îi scoatem din tâmpiți, din dobitoci, freză într-o parte, tatuații… Iar ei, săracii, sportivii, atât pot.

Mă uitam la Bancu, săracul, își dădea sufletul, n-am văzut de mult așa ceva. Când a intrat Moruțan, parcă voia să rupă lanțurile iobăgiei, lanțurile sclavagismului. Doamne, Dumnezeule.

ADVERTISEMENT

D-asta nici nu sunt foarte supărat pe sportivi. Atât pot săracii, dar de dat au dat ce aveau mai bun. Dar atât pot. Nu trebuie să te superi ca măgarul pe sat pe ei.

În țara asta și în toată omenirea nu poți mulțumi 100% pe toată lumea. E o parte nemulțumită din naștere. Care se naște nemulțumit, ăluia n-ai ce să îi faci niciodată”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

ADVERTISEMENT

Despre Ianis Hagi

Dumitru Dragomir a avut cuvinte de laudă și pentru Ianis Hagi, care a bifat a 27-a prezență la naționala de seniori a României, pentru care are și două goluri marcate.

„Nu de nota 5 cât i-a dat presa, dar de 6,5, da. Nu s-a mișcat rău cât a putut să alerge. Numai că noi, nu că avem o meteahnă, dar atât putem alerga. Ne lipsește o parte din educația fotbalistică, strategie tehnică”, a adăugat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

ADVERTISEMENT

„MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ” e live de la ora 13:15, EXCLUSIV pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea poate fi văzută și „în reluare”, miercurea, de la ora 10:30 pe paginile de Facebook și YouTube.

Dragomir EXPLICA RABUFNIREA tricolorilor la declaratii | Romania - Kosovo 2-0

ADVERTISEMENT