Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Aliat surpriză pentru Mihai Rotaru în războiul milioanelor de euro cu Hanca și Vînă. „Aberant! Mai bine le dă clubul lor și asta e!” Video exclusiv

Familia Mititelu sare în apărarea „rivalului” Mihai Rotaru, pe care nu îl consideră vinovat în scandalul milioanelor de euro cu Hanca și Vînă.
05.03.2023 | 14:09
Aliat surpriza pentru Mihai Rotaru in razboiul milioanelor de euro cu Hanca si Vina Aberant Mai bine le da clubul lor si asta e Video exclusiv
Aliat surpriză pentru Mihai Rotaru în războiul milioanelor de euro cu Hanca și Vână. „Aberant! Mai bine le dă clubul lor și asta e!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Junior a fost invitatul special în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Fiul patronului lui FC U Craiova 1948 a sărit în apărarea rivalului de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, aflat în plin scandal cu jucătorii Sergiu Hanca și Ionuț Vînă.

Familia Mititelu îi întoarce favoarea lui Mihai Rotaru: „Mai bine îi dă clubul lui Hanca, să fie și patron”

E pace în Craiova! După ce Mihai Rotaru a sărit în apărarea lui Adrian Mititelu în cazul scandalului de xenofobie de la Sf. Gheorghe, familia patronului de la FC U Craiova 1948 i-a întors serviciul „rivalului”.

ADVERTISEMENT

„Mai bine îi dă Mihai Rotaru clubul lui Hanca să se ocupe de el, să fie și patron. Ce rost mai are să îi dea 7 milioane? Dacă vrea 7 milioane, să fie și patron. Nu, este aberant. Numai în România e posibil așa ceva.

Nici moral… Moral, cum poți tu? Banii sunt bani. Până la urmă au făcut din oameni neoameni, dar totuși nu poți să ceri asemenea sume aberante că ce că te-a dus la echipa 2 să joci? Păi tu ce ai oferit de banii ăia? N-ai oferit nici 20 de mii de euro și ceri la CSU Craiova banii ăia? Nu cred că poate să stea în picioare asemenea cerință. E o enormitate. Nu există caz în lume să fie plătite așa desbăgubiri unui jucător. Nici 1% nu cred că au șanse să obțină aceste lucruri.

ADVERTISEMENT

În România, salariile la jucători sunt mult mai mari decât oferă ei pe teren și peste condițiile sociale în România. Atâta timp cât echipa care termină pe 6 în play-off ia 2 milioane de euro din drepturile tv și tu ai buget 5 milioane de euro, e nedrept.

Este imoral. Cum să ceri asemenea sume de bani? Avem cazuri când se întâmplă accidente cu victime, rămâne fără o mână sau un picior și se dă 500 de mii de euro. Hanca ce vrea să se îmbogățească pe șmecherie? Hai să fim serioși”, a declarat Adrian Mititelu Junior, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Cred că și el își dorește să fim în play-off”

Adrian Mititelu Junior a avut o poziție amicală vis-a-vis de Mihai Rotaru, căruia, în gluma, i-a urat să ia campionatul. Mai mult, fiul patronului de la FC U Craiova 1948 crede că Universitatea Craiova vrea în play-off echipa lui Mititelu. FC U 1948 e pe locul 7 în SuperLiga, cu 37 de puncte, patru mai puține decât Sepsi.

„Dacă a zis Mihai Rotaru treaba asta, gata, vreau să ia campionatul. (n.r. – râde) Glumesc. Cum eu și tatăl meu avem poziții obiective și indiferent de conflict și ce s-a iscat între tata și Rotaru, văd că și dânsul are o poziție obiectivă vis-a-vis de o echipă care e complet dezavantajată. Și sincer cred că și el își dorește să fim în play-off. De ce să fie Sepsi în play-off?”, a adăugat fiul lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT