Life

Produsele adorate de români pe care Lidl le bagă la raft de luni, 24 aprilie. Vor fi în toate magazinele și prețurile vin cu o reducere uriașă

Lidl bagă la raft, luni, 24 aprilie 2023, produse pe care românii le adoră. Sunt reduceri mari de tot la carne de porc, mici, fripturi și bere
23.04.2023 | 12:52
Produsele adorate de romani pe care Lidl le baga la raft de luni 24 aprilie Vor fi in toate magazinele si preturile vin cu o reducere uriasa
Produsele adorate de români pe care Lidl le bagă la raft de luni, 24 aprilie. Prețurile sunt excelente. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Retailerul Lidl a anunțat în revista pe care o scoate săptămânal produsele pe care le bagă la raft, luni, 24 aprilie 2023. Românii își freacă mâinile de fericire când au văzut promoțiile și vor lua cu asalt magazinele din întreaga țară.

Produsele Lidl care sunt la ofertă de luni, 24 aprilie 2023

Supermarketurile vor avea promoții de 1 mai și nu numai. Zeci de produse vor fi etalate cu reduceri substanțiale de preț. Printre acestea se regăsesc, în mod categoric, multe dintre preferatele românilor la începutul primăverii.

ADVERTISEMENT

De exemplu, berea, una care face casă bună cu vremea perfectă de afară. Neumarkt la sticlă de plastic are un preș mai mult decât atractiv. Săptămâna aceasta, berea costă puțin peste 2 lei. Da, citiți bine, mai exact costul unei sticle de 0,5 este de 2.19 lei.

Nu este singura marcă aflată la promoție. Cine vrea să cumpere un bax întreg de Heineken trebuie să știe că o să plătească numai cinci sticle. Una este gratis.

ADVERTISEMENT

De asemenea, 20 de lei costă un bax de cinci sticle de Becks, dar, atenție mare, acesta vine însoțit și de un pahar de bere. Stocul este limitat, însă reprezentanții magazinului spun că e suficient pentru întreaga țară.

Amatorii de bere la 2 litri vor avea o ofertă și ei. Berea Argus costă 3.99 lei, în timp ce pasionații de bere la cutie vor putea cumpăra 8 doze de Bergenbier la numai 20 de lei.

ADVERTISEMENT

Și ce merge perfect cu berea? Într-adevăr! Cârnați la nici 10 lei, reducere importantă, mix grill friptură la doar 2.49 de lei suta de grame sau mici la 15 leu sunt doar câteva dintre propunerile Lidl.

Pentru mai multe produse aflate la reducere nu uitați de catalogul Lidl, aplicația Lidl sau revista Lidl, cea pe care mulți o primesc în cutia poștală. Broșura Lidl este și ea plină de alimente aflate la reducere.

ADVERTISEMENT

Indiferent că discutăm despre magazinul Lidl din Urziceni, supermarketurile din București, Constanța, Iași, Bacău, Suceava, nu contează numele orașului, produsele reduse sunt în toată țara.

ADVERTISEMENT
Tags: