Life

Alimentul minune recomandat de Florentina Opriș. Nu trebuie să lipsească de pe masă: „O bogăție de vitamine și minerale”

Alimentul bogat în vitamina C pe care Florentina Opriș îl recomandă. Chiar și ea îl consumă de fiecare dată când are ocazia.
14.02.2024 | 11:27
Alimentul minune recomandat de Florentina Opris Nu trebuie sa lipseasca de pe masa O bogatie de vitamine si minerale
Florentina Opriș a dezvăluit care este alimentul minune. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Florentina Opriș a făcut mai multe recomandări de alimente sănătoase, iar acum a vorbit despre o plantă minune. Multe gospodine o folosesc la ciorbă, dar nu știu că poate fi consumată și altfel și că are multiple vitamine.

Alimentul minune recomandat de Florentina Opriș

Multe gospodine folosesc pătrunjel la ciorbă sau tocană de cartofi, dar nu știu cât de prețios este, de fapt, acest aliment. Are câteva proprietăți extraordinare, benefice pentru sănătate, și trebuie inclus în mesele zilnice.

ADVERTISEMENT

Florentina Opriș, prezentatoarea emisiunii Sport, dietă și-o vedetă, a dezvăluit că pătrunjelul este chiar mai bogat în vitamina C decât portocalele sau lămâile, cunoscute pentru această proprietate.

Vedeta, care la 55 de ani arată extraordinar, a susținut că include alimentul în dieta sa și îl combină în așa fel încât să aibă cât mai puține calorii și să ajute procesul de detoxifiere.

ADVERTISEMENT

„Salata de pătrunjel ar trebui să o ai în fiecare zi la masă, știi de ce? Pentru că este o bogăție de vitamine și minerale. În special, poate nu știai, pătrunjel poate conține și proteine, mai multă vitamina C decât lămâia și portocala.

Împreună cu nuca și cu morcov, cum am eu aici, face ca masa să fie foarte echilibrată, din punct de vedere nutrițional și, cel mai important lucru e că are puține calorii. Încă ceva, ajută și la detoxifierea ficatului”, a dezvăluit Florentina Opriș, pe Instagram. 

ADVERTISEMENT

Ce face vedeta în fiecare dimineață

De altfel, la aproape 60 de ani, Florentina Opriș și-a găsit echilibrul. Nu doar că se poate lăuda cu un aspect fizic de invidiat, dar starea sa de spirit este una debordantă și liniștită.

Vedeta a mărturisit în cadrul unui interviu că trăiește o viață armonioasă din toate punctele de vedere. În plus, a ajuns în punctul în care adoptă tot felul de obiceiuri care să-i îmbunătățească sănătatea.

ADVERTISEMENT

„Am un lucru pe care l-am învățat de la Maica Stareță de la Mănăstirea Hurez, se poate face foarte simplu. Dimineața, se bea o băutură foarte interesantă: apă caldă, cu suc de cătină și miere. Suc de cătină pe care toată lumea poate să-l facă.

Eu nu-l fac oricum, ci îl dau la blender, îl strecor, îl fac atunci. E un lucru la care țin foarte mult”, a declarat Florentina Opriș, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la spectacola.ro. 

ADVERTISEMENT