Life

Alimentul pe care actorul Dorel Vișan îl mănâncă la fiecare masă: “Scade glicemia”

Alimentul consumat de actorul Dorel Vișan la fiecare masă. Este foarte accesibil și are numeroase beneficii pentru sănătate.
06.12.2023 | 10:08
Alimentul pe care actorul Dorel Visan il mananca la fiecare masa Scade glicemia
Ce aliment consumă Dorel Vișan la fiecare masă. Sursa foro: Hepta
ADVERTISEMENT

Dorel Vișan a dezvăluit care e alimentul pe care îl consumă zilnic, la fiecare masă. Are numeroase beneficii pentru sănătate, cum ar fi faptul că scade glicemia.

Dorel Vişan a dezvăluit alimentul pe care îl consumă la fiecare masă. Are multe beneficii pentru organism

Actorul Dorel Vișan are grijă de starea sa de sănătate, la 86 de ani, și consumă anumite alimente pentru a se menține într-o formă bună. Pentru a avea glicemia normală, acesta consumă zilnic o legumă accesibilă tuturor.

ADVERTISEMENT

Este vorba de ceapă, alimentul care ajută la scăderea glicemiei atunci când este consumată regulat, după cum a spus Dorel Vișan. Actorul mănâncă această legumă la fiecare masă și le recomandă tuturor acest obicei.

Dorel Vișan consumă de mult timp ceapă și chiar a făcut un sirop din această legumă. De ani buni, acesta nu a răcit deloc datorită obiceiului pe care îl are.

ADVERTISEMENT

“Mănânc foarte multă ceapă, ceapa scade glicemia. Cei care au glicemia ridicată, dacă mănâncă ceapă sub orice formă… de exemplu într-o săptămână trebuie să mănânce ceapă de trei ori pe zi, la fiecare masă este foarte bine pentru sănătate.

Ceapa este mai acceptabilă și dacă mănânci după (n.r. ce mănânci ceapă) o frunză de pătrunjel… dispare mirosul ei. În ceapă este o substanță care revigorează celulele pancreatice… asta poate fi explicația.

ADVERTISEMENT

Eu mă ocup de 25 de ani cu asta, fac și sirop de ceapă, iar în toți anii ăștia nu am fost niciodată răcit”, a spus actorul în cadrul podcastului moderat de Adina Alberts.

Ce mănâncă Dorel Vișan în fiecare dimineață

Acum ceva timp, Dorel Vișan a dezvăluit un alt obicei pe care îl are în viața de zi cu zi. Marele actor mănâncă, în fiecare dimineață, înainte de micul dejun, un castravete.

ADVERTISEMENT

Poate fi consumat în mai multe variante, cum ar fi cu sare, ulei de măsline sau mai picant, în funcție de gust. Este un aliment cu multe beneficii pentru sănătate și ar trebui consumat mai ales primăvara și vara.

“În fiecare an fac câte o cură de castravete verde. Îl mănânc pe burta goală, înainte de micul dejun, în mai multe variante.

Fie cu puțină sare, fie cu sare și ceva ulei de măsline peste. Se poate și cu o variantă mai pișcătoare, după gustul fiecăruia”, a declarat actorul pentru cancan.ro, în urmă cu câteva luni.

Dorel Vișan are propria sa cultură de legume, astfel că se poate bucura de produse naturale. Actorul se ferește să cumpere alimente din comerț, despre care spune că pot provoca diverse afecțiuni.

ADVERTISEMENT
Tags: