Life

Ce aliment consumă Dorel Vișan la 86 de ani. Așa își menține corpul sănătos

Ce produs mănâncă Dorel Vișan la 86 de ani. Obiceiul care îi aduce actorului echilibru și sănătate de fier. Care e acesta.
26.10.2023 | 11:15
Ce aliment consuma Dorel Visan la 86 de ani Asa isi mentine corpul sanatos
Ce produs mănâncă Dorel Vișan la 86 de ani. Obiceiul care îi aduce actorului echilibru și sănătate de fier. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ce aliment consumă managerul Teatrului Lucian Blaga din Cluj la 86 de ani. Așa își menține corpul sănătos. Renumitul artist a dezvăluit cum reușește să aibă un stil de viață extraordinar și fără vizite la medic.

Ce produs mănâncă Dorel Vișan la 86 de ani. Obiceiul care îi aduce actorului echilibru și sănătate de fier

Dorel Vișan a spus care este produsul pe care îl mănâncă la 86 de ani. Obiceiul care îi aduce actorului echilibru și sănătate de fier, deși nu este unul foarte ușor de ținut. Puține persoane reușesc să facă asta în viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

„Carnea e bună să o mănânci doar crudă, eu așa o mănânc. Mănânc pește crud, dar și carne de vită și de vițel.  Se dă prin mașina de tocat și se face biftec. Adaug în carnea tocată foarte bine o ceapă, usturoi, dar și condimente, piper, sare și muștar.

Dar, mănânci carne crudă doar când ești sănătos. Când ești bolnav, te orientezi spre necazuri și calculezi foarte bine ce pui în farfurie, ca să nu-ți dăuneze și mai mult stării de sănătate”, a spus Dorel Vișan pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Cum își crește Dorel Vișan imunitatea în sezonul rece

Dorel Vișan a dezvăluit și cum reușește să își crească imunitatea în sezonul rece. Renumitul actor consideră că persoanele diagnosticate cu cancer trebuie să elimine complet produsele din carne din meniul lor.

În plus, managerul Teatrului Lucian Blaga din Cluj crede că sistemul imunitar poate fi crescut dacă se consumă în fiecare dimineață 2-3 cești de ceai de echinaceea. De asemenea, actorul recomandă consumul laptelui de capră nefiert.

ADVERTISEMENT

Se pare că această băutură vindecă tumorile canceroase în numai 90 de zile. Dorel Vișan îi îndeamnă pe oameni să bea câte 3 căni pe zi, artistul fiind cunoscut pentru faptul că își cultivă singur legumele într-o seră.

„Am o gră­dină mare și o seră de doar cinci­sprezece metri pătrați, dar în care îmi cresc ab­solut toate cele necesare. Am investit în sănătatea mea. Ceapă ver­de, usturoi, salată, spanac, castraveți, ardei iute și gras, roșii.

ADVERTISEMENT

De toate îmi cultiv acolo și am tot anul. Îmi fac și răsaduri numai din semințe românești, pro­curate de la ță­rani”, a declarat Dorel Vișan în podcast-ul Altceva cu Adrian Artene, de pe Youtube.

ADVERTISEMENT
Tags: