Life

Alimentul surpriză recomandat de Mihaela Bilic pentru diete: „Slăbește mult și repede”

Mihaela Bilic a dezvăluit alimentul comun care face minuni în lupta cu kilogramele în plus. Susține că este aliatul ideal și nu este scump.
01.12.2023 | 12:08
Alimentul surpriza recomandat de Mihaela Bilic pentru diete Slabeste mult si repede
Mihaela Bilic a dezvăluit alimentul comun care face minuni în lupta cu kilogramele. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihaela Bilic a dezvăluit alimentul comun de mare ajutor în lupta cu kilogramele. Dacă este consumat proaspăt, poate face adevărate minuni pentru siluetă, după cum a afirmat nutriționistul.

Mihaela Bilic a recomandat un aliment surpriză celor care vor să slăbească

Lupâta cu kilogramele nu trebuie să fie întodeauna o corvoadă. Mihaela Bilic a venit în ajutorul celor care vor să slăbească cu o recomandare surpriză. Este un aliment delicios și poate face minuni, dar trebuie consumat proaspăt.

ADVERTISEMENT

Nutriționistul a analizat un studiu realizat pe două grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii și a ajuns la concluzia că brânza proaspătă de vaci este aliatul ideal în lupta cu kilogramele.

Mihaela Bilic a mai vorbit despre prousele lactate în trecut, explicând cum se păstrează corect, iar acum a dezvăluit cum să fie acest sortiment consumat pentru a slăbi rapid și ușor.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mărturisit că cercetătorii eneglezi sunt cei care au ajuns la concluzia că alimentele cu zer mult, lapte bătut, brânză proaspătă, urda, cresc randamentui curei de slăbire cu până la 30%.

Poate fi consumat de oricine

Mihaela Bilic a adăugat că brânza proaspăta de vaci poate fi consumată de oricine, chiar și de cei cu intoleranță la lactoză, deoarece în brânzeturile fermentate și în cașcaval există doar urme de lactoză.

ADVERTISEMENT

La fel se întâmplă și în cazul iaurtului, iar în ceea ce privește laptele, consistența acestuia scade pe măsură ce este fermentat. „Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede. Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescenta după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului.

Celebra brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit!  Studiul făcut pe 2 grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate.

ADVERTISEMENT

Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte, plus grăsimi cu efect anti-obezitate. Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume-fără limită de cantitate- indiferent câtă grăsime are sau cum se numește”, a scris Mihaela Bilic pe Instagram. 

ADVERTISEMENT