Life

Alin Gălățescu, operat de urgență. Care este starea de sănătate a criticului de modă

Alin Gălățescu, supus unei intervenții chirurgicale. Cum se simte în prezent analistul de modă. Imagini de pe patul de spital.
23.06.2023 | 17:45
Alin Galatescu operat de urgenta Care este starea de sanatate a criticului de moda
Alin Gălățescu, supus unei intervenții chirurgicale. Cum se simte în prezent analistul de modă. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta, pe numele său real Claudiu Pavelin Gălățescu, a anunțat că a fost operat de urgență. Care este starea de sănătate a criticului de modă care s-a născut pe 22 octombrie 1968, la București. Ce spune despre medici.

Alin Gălățescu, supus unei intervenții chirurgicale. Cum se simte în prezent analistul de modă

Alin Gălățescu a fost supus unei intervenții chirurgicale, în cursul dimineții de vineri, 23 iunie 2023. Artistul a distribuit în social media câteva fotografii din salonul în care se află, precizând și cum se simte în prezent.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul critic de modă apare în imagini cu un pansament pe nas și cu ochii aproape închiși, semn că încă nu a trecut complet efectul anesteziei. Vedeta a subliniat că totul a decurs perfect normal și că este mulțumit de rezultate.

Procedura a avut loc la un spital de stat din sectorul 1 al Capitalei, artistul fiind recunoscător cadrelor medicale care s-au ocupat de el. În plus, criticul de modă a transmis că unitatea medicală arată foarte bine.

ADVERTISEMENT

„Totul Ok! Operația reușită. Puțin amețit după anestezie. Spitalul impecabil – slaon, doctori, infirmiere, sală de operație. Mă înclin”, a scris Alin Gălățescu pe contul personal de Facebook, după ce anterior anunțase că intră în blocul operator.

„Mulțumesc mult! Am trecut cu bine, mă recuperez. Mă înclin”, a mai adăugat vedeta într-un comentariu, după ce a primit foarte multe mesaje de pe persoanele care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Alin Gălățescu, despre regretatul Răzvan Ciobanu

Alin Gălățescu a vorbit cu mare durere în suflet despre moartea lui Stephan Pelger, dar și despre designerul Răzvan Ciobanu cu care a fost prieten apropiat. Analistul de modă îl visează foarte des pe regretatul creator de modă.

Până în momentul de față vedeta a făcut 4 evenimente în memoria amicului său. În plus, își dorește enorm să facă un spectacol la pensiunea unde se află mama designerului, însă întâmpină câteva greutăți.

ADVERTISEMENT

„Creațiile lui sunt o parte sunt la mama lui, o parte la prietenii lui. Are o garderobă mare, vreo 12 creații cu totul.Trebuie să găsesc, însă, o abordare. Am avut colecția lui ultima, colecția clienților lui.

Acum trebuie să găsesc o cu totul altă abordare, poate un nou stilism, poate un show din categoria fashion moments”, a declarat la un moment dat Alin Gălățescu despre creațiile lui Răzvan Ciobanu, notează kfetele.ro.

ADVERTISEMENT