ADVERTISEMENT
Life

Tavi Colen intervine în telenovela lui Alin Oprea cu fosta soție. Dezvăluirile care aruncă totul în aer

Autor: Dan Suta | 22.09.2020 | 14:51
Tavi Colen intervine în telenovela lui Alin Oprea cu fosta soție. Dezvăluirile care aruncă totul în aer
Tavi Colen a vorbit despre telenovela lui Alin Oprea. Foto: Ok Magazine/ click.ro

Tavi Colen și Alin Oprea nu mai au de ceva vreme o relație apropiată, cei doi disputându-și de mai multă vreme numele trupei Talisman.

ADVERTISEMENT

Tavi Colen, despre Alin Oprea și fosta lui nevastă

Fostul coleg de formație al cântărețului care acum apare aproape zi de zi la televizor vorbind despre conflictul cu fosta nevastă, Larisa, știe multe secrete din viața cântărețului, informații care au ieșit la iveală în urma divorțului scandalos.

Tavi Colen i-a cerut în urmă cu câțiva ani lui Alin Oprea să nu își mai ducă nevasta la concertele trupei pentru că făcea de fiecare dată circ, dar asta nu e singura dezvăluire a artistului.

ADVERTISEMENT

Se pare că în relația dintre Alin și Larisa, niciunul nu a fost sfânt, după cum reiese din declarațiile lui Colen.

Tavi a vorbit despre momentul complicat în care trupa Talisman s-a desființat, o mare parte din vină având-o Larisa.

ADVERTISEMENT

Octavian i-a cerut lui Alin să nu mai ajungă beat la concerte

„Larisa a afirmat atunci că mâncam la ei şi-mi spăla chiloţii. A uitat să spună însă că oalele erau ale mele. La fel şi maşina de spălat în care îmi puneam chiloţii. Apoi a încercat să acapareze tot. Să o facă pe managerul trupei”, a declarat Colen pentru rețeteșivedete.ro.

„Mi-au furat şi numele. „Talisman’ pe care l-am dat eu, într-o cameră de cămin studenţesc. Am martori. Ei l-au înscris la OSIM pe numele lor. Atunci m-am enervat şi am pus trei condiţii, ca să mai cântăm împreună: să nu mai bea înainte de spectacole, să nu mai vină niciodată nevastă-sa la spectacolele noastre şi să-mi dea numele de „Talisman’ înapoi”, a mai spus Octavian pentru același site.

ADVERTISEMENT

Fosta nevastă a lui Alin Oprea îi cere cântărețului daune de peste un milion de euro, iar scandalul dintre cei doi a acaparat atenția presei mondene după acuzațiile care mai de care mai suprarealiste care au zburat din ambele părți. Rămâne de văzut cum și dacă se va sfârși acest conflict.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!