Life

Alin Oprea, noi informații despre divorțul de Larisa Uță: ”Se va judeca și în lipsă”

08.12.2020 | 15:12
Alin Oprea noi informatii despre divortul de Larisa Uta Se va judeca si in lipsa
ADVERTISEMENT

Alin Oprea și Larisa Uță divorțează după 22 de ani de mariaj, separarea celor doi fiind anunțată încă din vară. Acum fostul solist al trupei Talisman face noi declarații despre procesul de divorț care îl va face un bărbat liber. 

Cântărețul și fosta sa soție urmează să se întâlnească în fața judecătorului în următoarea perioadă, mersul lucrurilor fiind unul greoi din cauza pandemiei de coronavirus. Așa se face că prima înfățișare în instanță va avea loc abia la începutul anului viitor, în februarie.

ADVERTISEMENT

Renumitul artist încearcă să vadă partea plină a paharului în condițiile date, mărturisind că procesul se va judeca și în lipsă pentru că fosta parteneră de viață locuiește la Londra. Alin Oprea este convins că Larisa Uță nu va avea posibilitatea să se deplaseze în țară prea ușor.

Alin Oprea, detalii despre separarea de Larisa Uță. Când se prezintă în instanță

„Tocmai am primit citația pentru procesul de divorț intentat soției mele în luna septembrie 2020. Din păcate, data este 15 februarie 2021, un termen destul de îndepărtat. Lucrurile se mișcă foarte greoi și în justiție, cel mai probabil din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT

Un lucru bun, totuși, este că acest proces se va judeca chiar și în lipsă, având în vedere că fosta locuiește la Londra și deplasările în această perioadă sunt foarte dificile sau necesită carantinare atât la venire, cât și la plecare”, a declarat Alin Oprea, notează libertatea.ro.

Solistul este optimist în privința rezolvării situației și precizează că nu este interesat de durata procesului de divorț, ci să ajungă la o înțelegere cu femeia alături de care are doi copii. Îndrăgitul artist speră să se găsească o rezolvare corectă, însă nu se gândește prea mult la asta acum.

ADVERTISEMENT

Alin Oprea își vede mai departe de viața sa, atât pe plan profesional, cât și în plan amoros. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără brunetă, fiind determinat să privească numai înainte, nicidecum în trecutul său.

„Mai puțin contează durata, important este ca tot ceea ce este de rezolvat să se rezolve corect și cu bună-credință pentru ambele părți. Am totuși speranța să nu devin bunic până la pronunțarea acestui divorț.

ADVERTISEMENT

În rest, nu am de gând să-mi bat prea mult capul cu acest aspect, ci să-mi văd de viața mea, în plan personal și profesional. 

Viața merge numai înainte și nimic nu mă mai poate determina să privesc înapoi. Trecutul e o amintire, viitorul e imaginație, iar eu prefer să trăiesc în prezent”, a completat cântărețul despre procesul de divorț cu Larisa Uță.

ADVERTISEMENT