Life

Alin Sălăjean de la Survivor România și Kamara, scandal monstru. Ce cuvinte dure și-au aruncat

04.03.2021 | 21:08
Alin Salajean de la Survivor Romania si Kamara scandal monstru Ce cuvinte dure siau aruncat
ADVERTISEMENT

Alin Sălăjean, fostul concurent de la Survivor România și Kamara, fratele lui Musty, sunt protagoniștii unui scandal monstru, după ce Războinicul a vorbit deschis despre timpul petrecut în Republica Dominicană. 

Clujeanul în vârstă de 35 de ani este de părere că fratele celebrului cântăreț a creat de-a lungul timpului foarte multe tensiuni și certuri în competiția sportivă de la Kanal D. În plus, spune că Musty caută de fiecare dată motive de scandal, deși nu se dau pe post aceste momente.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Alin Sălăjean spune că a fost amenințat în repetate rânduri de fratele lui Kamara, care în timpul filmărilor de la Survivor România a avut un comportament foarte agresiv cu el, dar și cu alți colegi din competiția sportivă.

Alin Sălăjean de la Survivor România, replică dură la adresa lui Kamara

„Eu cred în continuare că fratele tău, cât am stat eu, șase săptămâni jumate, a creat haos acolo și a creat multe certuri. Asta este părerea mea. Toți cei care au ieșit nu îl plăceau deloc pe Musty. După ce am avut tensiunea cu patul, Musty mereu venea și se lua de mine. Se leagă de orice.

ADVERTISEMENT

M-a certat într-o seară că fac ceva intenționat și a venit dimineața reporterul și mi-a zis că de ce ne-am certat. Eu m-am dus și mi-am cerut iertare pentru un lucru pe care nu l-am făcut intenționat!”, a spus Alin Sălăjean într-un live pe Instagram.

Kamara nu a lăsat lucrurile așa și a venit imediat cu replica. Jumătatea trupei Alb Negru și-a susținut fratele, care a rămas în competiția sportivă Survivor România, fiind de părere că agresiunea verbală a lui Alin Sălăjean nu-și mai are rostul.

ADVERTISEMENT

„Agresiunea din ton și agresiunea verbală la adresa colegului tău nu este corectă. Nimeni nu a ieșit până acum din concurs și să facă ce faci tu”, a afirmat cântărețul.

„Îți spun eu ce înseamnă agresiune verbală, care s-a văzut la televizor. Fratele tău m-a făcut nesimțit și am martori. Fratele tău m-a amenințat că îmi rupe picioarele, asta înseamnă agresiune verbală”, a completat Alin Sălăjean.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la „Te cunosc de undeva!” a continuat să-și apare fratele, fiind ferm convins că Alin Sălăjean spune foarte multe lucruri neadevărate. Kamara nu crede nimic din ce spune fostul participant de la Survivor România și numește toate declarațiile lui simple ”povești”.

„Și în momentul ăsta ce faci tu cu mine e agresiune verbală. Sunt neadevăruri. Sunt lucruri care nu pot fi probate. Cum se face că și tu și Rox, și Marilena v-ați luat de Musty și Dumnezeu v-a dat de v-a accidentat? Astea sunt poveștile tale, eu nu sunt de acord. Nu s-au văzut nicăieri!

Eu pot să zic că în culise tu m-ai amenințat că îmi tai gâtul dacă nu vorbesc frumos cu tine. Mi-ai pus cuțitul la gât și mi-ai zis: «Kamara, dacă nu vorbești că sunt un băiat extraordinar, îți tai gâtul!» Și eu pot să zic asta, nu?”, a completat artistul.

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
Mai sugestiv nu se putea! Ce a postat Florinel Coman, chiar înainte ca...
Mai sugestiv nu se putea! Ce a postat Florinel Coman, chiar înainte ca LPF să anunțe suspendarea
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat...
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan, iar iubita de 40 de ani l-a părăsit
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
A FOST ASASINAT lângă Moscova! Informația a fost confirmată OFICIAL
A FOST ASASINAT lângă Moscova! Informația a fost confirmată OFICIAL
Lovitură mortală pentru Facebook și Instagram. Sunt pe cale de dispariție
Lovitură mortală pentru Facebook și Instagram. Sunt pe cale de dispariție
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!