Life

Alina Bădic a dezvăluit zodiile care vor da lovitura în plan financiar în decembrie. Scorpionii și Capricornii au noroc la bani

Alina Bădic a dezvăluit zodiile care vor da lovitura în plan financiar în decembrie. Iată ce semne vor avea parte de cele mai bune clipe.
02.12.2023 | 21:08
Alina Badic a dezvaluit zodiile care vor da lovitura in plan financiar in decembrie Scorpionii si Capricornii au noroc la bani
Alina Bădic a dezvăluit zodiile care vor da lovitura în plan financiar. Foto B1tv
ADVERTISEMENT

Alina Bădic a dezvăluit zodiile care vor da lovitura în plan financiar în decembrie. Scorpionii și Capricornii au noroc la bani. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru acestea!

Alina Bădic a dezvăluit zodiile care vor da lovitura în plan financiar în decembrie. Iată ce semne vor avea parte de cele mai bune clipe

Alina Bădic a dezvăluit zodiile care vor da lovitura în plan financiar. Iată ce semne vor avea parte de cele mai bune clipe în ultima lună din 2023. Renumitul cititor în stele vine cu vești extraordinare pentru unii nativi. Previziunile au fost făcute în cadrul unei emisiuni de la B1 TV.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni pot lua niște decizii foarte bune în această perioadă din an. De asemenea, astrologul spune că decembrie este lună foarte bună pentru a lua decizii legate de afaceri, care pot aduce prosperitate.

„Sunt avantajați din punct de vedere al alegerilor pe care le fac. Provocarea e să lucreze la capitolul relații. Pot exista situații de rocadă în zona relaționalului, să elimine anumite persoane din anturaj și să primească altele”, a transmis Alina Bădic.

ADVERTISEMENT

Balanță

Pentru acești nativi este vorba despre niște realizări în această perioadă. Poate apărea un soi de bunăstare în viața lor. Este momentul să culeagă roadele pentru tot ceea ce au muncit și au făcut până acum.

În viața lor pot apărea așa-numiții șefi karmici. Aceștia vor juca rol de mentori și profesori, avertizează Alina Bădic.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Vești și mai bune vin pentru nativii din zodia Scorpion. Astrologul Alina Bădic spune că acești nativi vor avea un succes neașteptat financiar. Pot semna un contract important sau e momentul să profite de ce primesc de la astre.

„Soi de succes neașteptat în plan financiar, unul de care ar fi bine să profite. Pot semna un contract de mare forță, potențial în zona de comerț, negociere, împrumuturi foarte bune.

ADVERTISEMENT

Prudență li se cere, în schimb, în plan personal: pot fi oameni care le cer tot felul de servicii. Ar putea fi solicitați un pic mai mult decât de obicei. O persoană la care țin s-ar putea să le ceară ajutorul”, a spus Alina Bădic.

Capricorn

Începutul lunii decembrie aduce o energie a banilor care te trimite spre un interes de potențial financiar. Apare o transformare spirituală importantă prin intermediul unui eveniment sau a unei persoane care îți dă o lecție de viață.

Astrologii susțin că este vorba de un mentor puternic și bun. E o perioadă în care evoluezi frumos și depășești acele momente care au fost tratate cu ceva indiferență până acum.

ADVERTISEMENT
Tags:
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de...
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
”Unde este soția mea? Te rog, sun-o!” A izbucnit în lacrimi și a...
”Unde este soția mea? Te rog, sun-o!” A izbucnit în lacrimi și a recunoscut: ”Îmi place alcoolul”
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă....
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă. Românul se întorcea din Spania. FOTO
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat...
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat bani ca să-și cumpere apartament
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral....
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral. Autoritățile însă avertizează
Cum a fost descoperită povestea de iubire dintre profesorul de sport din Ploieşti...
Cum a fost descoperită povestea de iubire dintre profesorul de sport din Ploieşti şi adolescenta de 14 ani. Cei doi aveau o relaţie de anul trecut
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România...
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România a filmat totul VIDEO
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum...
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum s-au folosit trei români din Spania de alți patru conaționali
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces!...
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces! Oana Roman a rămas uimită...
Veste mare pentru mulți români. Au scăpat de un uriaș coșmar
Veste mare pentru mulți români. Au scăpat de un uriaș coșmar
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul...
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul medicamentos pentru boala cumplită de care suferă
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear,...
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear, spune un propagandist rus
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a...
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a revenit în România