Life

Lună Nouă în zodia Scorpion! Camelia Pătrășcanu trage niște semnale de alarmă pentru zodii

Se formează Lună Nouă în zodia Scorpion, fenomen astrologic pe care Camelia Pătrășcanu îl descifrează în exclusivitate pentru FANATIK.
12.11.2023 | 13:34
Luna Noua in zodia Scorpion Camelia Patrascanu trage niste semnale de alarma pentru zodii
Lună Nouă în Scorpion. Previziuni by Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Va fi Lună Nouă în zodia Scorpion pe 13 noiembrie 2023, iar Camelia Pătrășcanu explică în ce fel ne va afecta, în exclusivitate pentru FANATIK.

Lună Nouă în zodia Scorpion. Previziunile făcute de Camelia Pătrășcanu

Efectele Lunii Noi din Scorpion au început să se resimtă încă din seara zilei de 11 noiembrie și se vor întinde aceste efecte până pe 14 noiembrie. Luna Nouă în zodia Scorpion ne invită să renunțăm la lucrurile care nu ne fac bine, dar și la lucrurile care ne plac, dar nu ne sunt potrivit.

ADVERTISEMENT

Trebuie să renunțăm chiar și la lucruri pe care nu le pot păstra, să îi lăsăm pe oameni să iasă, prieteni cu care nu mai împărtășim aceleași idei. Învățăm să abandonăm, să renunțăm, să lăsăm să plece de la noi. Lecțiile Scorpionului sunt drastice, dar ele asigură o regenerare, valorificarea și potențarea mai mare a lucrurilor, banilor, obiectelor, relațiilor.

E bine să ne facem o listă cu lucrurile la care suntem dispuși să renunțăm în mod împăcat, armonic, la o anumită raportare la trecut care ne face vulnerabili.

ADVERTISEMENT

Pentru Berbeci, fenomenul de Lună Nouă în zodia Scorpion poate anunța o renunțare la obiceiurile nesănătoase. Pot renunța și la teama că pierd bani. Uneori, e posibil să pierdem și e mai bine să acceptă pierderea decât să luptăm să recuperăm. Efortul, de multe ori, e mai mare decât câștigul.

Taurii trebuie să îi privească pe alții cu alți ochi

Taurii pot renunța la felul în care au văzut anumite persoane cu care au fost în relații apropiate. Ei caută liniște și înțelegerea vizavi de cealaltă persoană și poate că e cazul să o vadă cu alți ochi. Au de renunțat la o anumită considerare, își schimbă punctul de vedere. Au multe de spus și de cerut, cu Marte în zona relațiilor, dar cu acceptare și îngăduință.

ADVERTISEMENT

Pentru Gemeni, este o Lună Nouă în Scorpion care vizează munca și felul în care își organizează viața și lista de priorități. Pot tăia lucruri care consumă timp și energie. Apoi, e vorba de mediul de lucru, ce fac, dar și cu cine fac? Poate e cazul să nu mai fie nemulțumiți în permanență.

Ceva din inima Racilor trebuie să plece sau să moară pentru a putea iubi. Racii sunt foarte conservatori și asta înseamnă că și amintirile, chiar și cele nedureroase, nu îi lasă să își trăiască pe deplin iubirea. Vorbim chiar și de amintirile frumoase, pentru că ne raportăm la contexte pe care am vrea să le reproducem. Atașamentele nu îi lasă să își deschidă inima. Lucrurile bune trebuie conservate, dar cele rele trebuie să plece căci se pot îndepărta astfel de oameni.

ADVERTISEMENT

Leii vor tihnă

Pentru Lei, această Lună Nouă în Scorpion vizează tihna și liniștea sufletului și a căminului. Unii vor să reconsidere relația cu familia. Unii se întorc cu brațele deschise în căminul lor și trebuie să renunțe la acele criterii care i-au făcut să respingă anumite persoane din familie.

Fecioarele își reconsideră convingerile după care se ghidează sau își aleg prietenii. Credințele lor poate nu dau rezultatul scontat, nu sunt suficient de purificate. Discuțiile, chiar polemicile, ajung cumva în zona moralității, a spiritualității, a armoniei între oameni. Au nevoie să își reseteze criteriile după care își formează convingerile. Să îndepărteze din capul lor lucrurile prea aspre, chiar dacă par perfecte.

Săgetătorii, rugați să fie mai onești cu ei

Pentru Balanțe, fenomenul aduce o reconsiderare a potențialului lor de muncă, se autoevaluează. Taie de pe lista lor activități în care credeau că se pot băga. Tot Luna Nouă le spune că lucrurile pe care le pot face pot să le fructifice mai mult.

Scorpionii au Luna chiar în zodia lor și asta îi ajută să se reevalueze. Se gândesc cum sunt ei în cea mai bună formulă pentru ei acum și trebuie să fie foarte onești cu ei, să constate că poate credeau că sunt mai buni.

Săgetătorii au o Lună Nouă în Scorpion foarte impactantă asupra grijii de sine sau a sănătății. Îi interesează limitele, punctele vulnerabile, nu din corp, ci e vorba de comportamente care le dăunează: se enervează prea repede, sunt prea lacomi, muncesc haotic. Sunt aspecte în viața lor care îi face să piardă timp și energie.

Capricornii au Luna în zona relațiilor. Trebuie să vadă din ce cercuri fac parte și din care se retrag. În unele grupuri nu sunt agreați Capricornii și rămâne întrebarea: de ce?

Vărsătorii sunt atenți la felul în care se prezintă în lume și cum câștigă respectul celorlalți. Se gândesc la menirea pe care o au, la rolul lor din comunitate. Peștii trebuie să regândească doctrinele pe care alte persoane le-au inoculat, dar și propria lor propagandă. Poate fi un pic excesivă sau nu se probează în practică. Oamenii care propagă anumite idei sau crezuri trebuie verificați, la fel și ideile îmbrățișate de ei.

 

ADVERTISEMENT