Life

Alina Bădic anunță ce înseamnă pentru zodii poziția lui Saturn și Neptun în semnul Peștilor. Are legătură cu banii și e obligatoriu să faceți asta

Ce înseamnă pentru nativi poziția lui Saturn și Neptun în semnul Peștilor. Predicțiile Alinei Bădic. Au legătură cu banii. Ce trebuie să faceți?
05.04.2024 | 22:30
Alina Badic anunta ce inseamna pentru zodii pozitia lui Saturn si Neptun in semnul Pestilor Are legatura cu banii si e obligatoriu sa faceti asta
Ce urmează pentru nativi, potrivit astrologului Alina Bădic. Sursa foto: freepik, B1TV, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Saturn și Neptun sunt încă în semnul Peștilor, iar această situație va dura până în 2026, potrivit astrelor. S-a produs în 2023 și de atunci au urmat schimbări neașteptate pentru nativii Pești și nu numai. Ce le așteaptă în perioada următoare pe zodii potrivit astrologului Alina Bădic?

Ce afectează zodiile poziția lui Saturn și Neptun în Pești. Predicțiile Alinei Bădic

Renumitul astrolog Alina Bădic atrage atenția că ne așteaptă un interval care ne va scoate din zona de confort, fiindcă vom avea parte de multe provocări și încercări. Însă, asta nu înseamnă că trebuie să ne temem.

ADVERTISEMENT

Dimpotrivă, fiecare eveniment mai puțin plăcut trebuie privit precum o oportunitate de a ne schimba în mai bine, de a corecta greșeli față de alte persoane și inclusiv față de Dumnezeu. Norii negri vor dispărea odată cu conștientizările noastre.

Trebuie să fim precauți la situația noastră financiară. Din ce motiv

Alina Bădic mai spune și că ni se cere de către Univers să scăpăm de materialitate, adică să nu cheltuim în exces, oricât de bine am stat pe plan financiar. Trebuie să căutăm o subtilitate, încât să nu riscăm de a pierde ceea ce am agonisit.

ADVERTISEMENT

”Foarte interesant e faptul că acum ni se cere să ieșim din materialitate. Am tot vorbit despre această poziție deosebită a lui Saturn și Neptun în semnul Peștilor. Ieșirea din materialitate trebuie să se facă cu orice risc.

Practic, din toate punctele de vedere, trebuie să căutăm subtilitate în tot ce ne înconjoară. Materialitate nu înseamnă neapărat să rulezi sume mari de bani, ci orice atașament de lucruri concrete, orice formă de împătimire.

ADVERTISEMENT

Așa de rafinată e această perioadă din punct de vedere spiritual, cu această prezență saturniano-neptuniană în Pești, încât dacă înțelegem substratul acestei prezențe, practic am înțeles tot”, a detaliat Alina Bădic în emisiunea ”360 de grade”, de pe B1TV.

Același astrolog mai punctează că trebuie să acordăm atenție sinelui interior. Adică să ne cercetăm foarte bine sentimentele, încât să ne descoperim slăbiciunile și să le facem față. Nu în ultimul rând, putem îndrepta ceea ce am greșit față de Divinitate.

ADVERTISEMENT

”Orice experiență din această perioadă trebuie să ne devină mentor, e o perioadă în care fiecare dintre noi trebuie să înțeleagă zona în care are o slăbiciune și Universul i se adresează, e o perioadă în care ne putem căi pentru faptele noastre mai puțin plăcute Divinității”, a mai spus Alina Bădic.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților