Life

Alina Bădic anunță provocări mari pentru 3 zodii. Perioadă neașteptată pentru acești nativi în prima săptămână din octombrie

Alina Bădic vorbește despre controverse uriașe pentru 3 nativi. Urmează un interval total surprinzător peste aceste semne.
30.09.2023 | 21:15
Alina Badic anunta provocari mari pentru 3 zodii Perioada neasteptata pentru acesti nativi in prima saptamana din octombrie
Alina Bădic vorbește despre controverse uriașe pentru 3 nativi. Urmează un interval total surprinzător peste aceste semne. Sursa foto: Facebook / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Bădic anunță provocări mari pentru 3 zodii. Perioadă neașteptată pentru acești nativi în prima săptămână din octombrie. Renumitul astrolog mai adaugă că fiecare trebuie să aleagă dacă este victimă sau prădător.

Alina Bădic vorbește despre controverse uriașe pentru 3 nativi. Urmează un interval total surprinzător peste aceste semne

Alina Bădic vorbește despre controverse uriașe pentru 3 nativi. Cititorul în stele a dezvăluit în emisiunea 360 de grade, de la B1 TV, că urmează un interval total surprinzător peste aceste semne. Iată care sunt previziunile astrologice.

ADVERTISEMENT

Berbec

Nativii cu multă energie sunt foarte solicitați și pot avea parte de accidente de orice fel, iar cei pasivi intră în defensivă și pot ajunge chiar și la depresie. Perioada asta e foarte important să înțeleagă care este conflictul de bază.

Taur

Planetele spiritualității, Jupiter și Uranus, aduc o notă de pragmatism. Energia nu știe unde să se ducă, pe partea spirituală sau pentru a-i ajuta pe ceilalți. Prima săptămână din octombrie vine cu multe responsabilități pentru cei din jur.

ADVERTISEMENT

Gemeni

În interior se dă o luptă, dar vine un ajutor și o mare adrenalină de la persoanele pe care le cunosc acum. E multă spiritualitate și multă profunzime datorită lui Uranus și lui Jupiter care sunt pe casa credinței. E posibil să se înhame la ceva special spiritual.

Rac

E o perioadă în care trebuie să alegi dacă ești victimă sau vânător, aspect care vine prin intermediul lunii pline pe axa Berbec – Balanță. Apar ceva conflicte în primele zile din octombrie când știi deja cum sunt casele pentru a înțelege unde ai fost provocat de această lună plină.

ADVERTISEMENT

Leu

Misiunea carmică este într-o casă dură, a Scorpionului. Simți pe undeva care e misiunea ta, deși nu e la fel de evident ca la restul nativilor. Poți fi supărat pe lucruri superficiale, că nu ești în centrul atenției. La locul de muncă nu îți sunt recunoscute meritele.

Fecioară

Identifici care sunt hibele celorlalți, cu ce au greșit față de tine. S-ar putea să descoperi că nu te-ai ridicat la adevărata ta valoare, că nu ți-ai atins potențialul care e important pentru tine. Valul karmic cere să te înțelegi în profunzime.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ești preocupat de tot ce înseamnă raportare la cei din jur. Afli cine te ajută și cine nu. E un domeniu unde ai nevoie de un sprijin major. Faci un bilanț și nu lași lucrurile la întâmplare. Totul începe să aibă o logică, o chintesență.

Scorpion

Vine o perioadă solicitantă cu un mesaj karmic, există riscul să fii tranșant cu ceilalți și să ți se plătească cu aceeași monedă. E o evaluare pe care o ai de realizat. Pot apărea unele dușmănii secrete și persoane care te supără. Se anunță rupturi la nivel energetic.

Săgetător

Vin tot felul de energii din relațiile apropiate de iubire, semne de întrebare, dar și de exclamare. Stai mai mult cu tine și îți vei culege singur informația de care ai nevoie zilele astea. Se cere armonie și o mare atenție la pierderea de energie din cauza relațiilor haotice.

Capricorn

Prima săptămână din octombrie vine cu o concentrare uriașă pe zona socio-profesională, unde se transformă totul. Universul vine cu niște teste pe aspecte de iubire necondiționată, pe tăierea iluziilor și descoperirea potențialului karmic.

Vărsător

Disconfort major din cauza lui Saturn și a lui Pluto, care vine cu resentimente, neliniște și oameni care te provoacă. Vin tot felul de responsabilități materiale și multă muncă. Cauți răspunsul la întrebarea: Unde este sufletul în această ecuație? Nu mai e timp pentru alții, gândește-te la tine.

Pești

E posibil să fii dezamăgit și confuz perioada asta. Marte în zodia Balanță aduce lupte pentru justiție sau o bătălie mare. E o extrasensibilitate la început de octombrie. Lucrezi mai mult la aura ta, apare un soi de vibrație.

ADVERTISEMENT