Life

Alina Ceușan, cu abdomenul la vedere după cezariană. Cum arată bloggerița după ce a născut: „Zici că sunt însărcinată în 5 luni”

18.09.2020 | 13:42
Alina Ceusan cu abdomenul la vedere dupa cezariana Cum arata bloggerita dupa ce a nascut Zici ca sunt insarcinata in 5 luni
Alina Ceușan, cu abdomenul la vedere după cezariană. Cum arată bloggerița după ce a născut: „arăt ca însărcinată în 5 luni” Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alina Ceușan, faimoasa bloggeriță, a născut în urmă cu 3 zile. Vedeta a dat naștere unui băiețel perfect sănătos și și-a ținut fanii la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat atât în timpul sarcinii, cât și ulterior.

Alina a postat ieri mai multe fotografii care ating un subiect foarte sensibil în rândul femeilor, mai ales al vedetelor care au născut. Cât de repede se reface corpul unei femei după nașterea unui copil și cât de grele sunt primele zile, este tema ultimei postări pe Instagram. Aceasta a făcut furori în rândul admiratorilor ei.

ADVERTISEMENT

Alina apare cu abdomenul la vedere, acoperit de o plasă albă, este machiată și conectată la o perfuzie. „Nu există așa ceva, să revii imediat în formă după ce ai născut. Sunt poze reale pe care vreau să le vedeți: cum arată corpul meu la două zile după ce l-am născut pe Rock”, a explicat frumoasa blondă.

Alina Ceușan
Alina Ceușan, cu abdomenul la vedere după cezariană. Cum arată bloggerița după ce a născut: „arăt ca însărcinată în 5 luni” Sursa Foto: Instagram

Alina Ceușan își arată burtica după naștere. „Arăt ca însărcinată în 5 luni”

Postarea de pe contul oficial al Alinei a reușit să adune peste 100 de mii de aprecieri și 700 de comentarii. Bloggerița a explicat fanilor cum se simte după naștere, de ce greutăți se lovește și cum încearcă să le depășească.

ADVERTISEMENT

„Suntem încă în spital (…), mușchii abdomenului meu par să fie absenți, burta mea arată ca și cum aș fi însărcinată în 5 luni sau pe acolo, iar uterul mi se contractă de fiecare dată când hrănesc la sân copilul”, a povestit ea în descrierea ce însoțește postarea de pe rețelele de socializare.

„Da, poți să porți o curea ca să intri în nu știu ce rochie în care vrei să încapi, da, pierzi din greutate instant (copilul, fluide, placenta, apă), dar ACORDAȚI-VĂ TIMP mămicilor, a durat 9 luni să aduceți pe lume un copil, acordă-ți măcar tot atât ca să revii la forma inițială!”

ADVERTISEMENT

Este o a doua versiune a ta. Ai răbdare, fii fericită și bucură-te de aceste momente! Asta-mi spun mie acum și asta vă spun și vouă. La sfârșit totul se merită!”, a îndemnat proaspăta mămică.

Dacă majoritatea comentariilor au fost elogioase, au apărut și internauți care au crezut de cuviință să conteste numele pe care Alina l-a ales pentru fiul ei. Reacția vedetei nu a fost una calmă.

ADVERTISEMENT

Aceasta a înregistrat un story în care critică dur persoanele care au decis că conteste public alegerile făcute de ea, considerând că nu e cazul să spui o părere proastă când nimeni nu a cerut-o.

 

ADVERTISEMENT