Life

Alina Ceușan, fotografie de excepție în timp ce își alăpta fiul. Cum au reacționat fanii

28.09.2020 | 12:35
Alina Ceusan fotografie de exceptie in timp ce isi alapta fiul Cum au reactionat fanii
Alina Ceușan, fotografie de excepție în timp ce își alăpta fiul. Iată cum au reacționat fanii. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Ceușan se mândrește foarte mult cu statutul de proaspătă mămică și nu ratează nicio ocazie să le arate fanilor că își ia noul rol în serios. Aceasta a postat pe rețelele de socializare o fotografie inedită, care o surprinde pe vedetă în timp ce își alăpta fiul.

Vloggerița este, fără doar și poate, cea mai activă vedetă din mediul online. Alina Ceușan își surprinde zilnic urmăritorii cu videoclipuri și fotografii inedite, mai ales de când fiul ei a venit pe lume.

ADVERTISEMENT

De-a lungul sarcinii, blonda și-a ținut fanii la curent cu starea ei de sănătate și cu provocările femeilor gravide, iar admiratoarele ei au apreciat-o foarte mult pentru sinceritatea de care a dat dovadă.

Alina Ceușan, fotografiată în timp ce își alăpta fiul. Cum a fost surprinsă proaspăta mămică

Se pare că alăptatul în public devine din ce în ce mai promovat de către vedetele din showbiz-ul românesc. După ce Lili Sandu a publicat un filmuleț în care își hrănea copilul la sân, Alina Ceușan a decis să posteze o fotografie menită să încurajeze alăptatul celor mici.

ADVERTISEMENT

Clujeanca s-a pozat în timp ce își alăpta fiul, Rock Tișa, purtând lenjerie intimă și ținându-l pe micuț la piept. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar admiratoarele vedetei au apreciat foarte mult gestul acesteia. Nu este o noutate faptul că publicul este fermecat de Alina și de băiețelul său adorabil.

,,Sper ca aceasta postare sa încurajeze multe actuale și viitoare mămici să măcar încerce alaptatul♥️”, ,,Felicitări pentru ca ai ales sa alaptezi! Este ceva magic ♥️ Felicitări si pentru faptul că faci asta public si încurajezi si alte persoane sa alapteze” , ,,Bravo Alina,continuă!”, reprezintă doar o parte a comentariilor primite din partea urmăritoarelor.

ADVERTISEMENT

Mai fericită ca oricând, fosta concurentă a emisiunii ,,Asia Express” le-a mărturisit fanilor că este gravidă printr-o o serie de fotografii postate pe rețelele de socializare. După ce a făcut vestea publică, aceasta s-a asigurat că susținătorii ei sunt informați constant în privința saricinii. Nașterea celui mic a fost foarte transparentă, iar frumoasa vloggeriță a prins fiecare moment pe cameră.

Bloggerița are, în continuare, content original în mediul online și se bucură de mult succes. Deși este foarte dedicată ipostazei de mamă, cariera Alinei este în ascensiune, postările ei realizate cu mult profesionalism adunând zeci de mii de like-uri în doar câteva ore.

ADVERTISEMENT