Life

Alina Ceuşan, mesaj de susţinere pentru Carmen Grebenişan de la Survivor: “Să le rupă fâșu’!”

Alina Ceuşan face dezvăluiri neştiute despre Carmen Grebenişan de la Survivor. Ce a ajutat-o pe Faimoasă să rămână în competiţie şi ce o va duce direct în marea finală.
03.05.2023 | 16:00
Alina Ceusan mesaj de sustinere pentru Carmen Grebenisan de la Survivor Sa le rupa fasu
Alina Ceuşan, mesaj de susţinere pentru Carmen Grebenişan la Survivor / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan de la Survivor au o frumoasă relaţie de prietenie ce ţine  de mai bine de 11 ani. Se cunosc ca-n palmă una pe cealaltă şi chiar dacă acum le despart mii de kilometri, Alina ştie exact prin ce trece buna sa prietenă. În exclusivitate pentru FANATIK, celebra influenceriţă dezvăluie cu ce gând a plecat de acasă Carmen Grebenişan, dar şi ce a ajutat-o să reziste atât de mult în competiţia Survivor.

Alina Ceuşan este convinsă că buna ei prietenă Carmen Grebenişan va fi în finala Survivor

Alina Ceuşan este convinsă că faimoasa Carmen Grebenişan de la Survivor va juca finala şi ştie exact ce o motivează pe blondină să lupte până la capăt. Alina dezvăluie în exclusivitate pentru cititorii FANATIK ce promisiune i-a făcut bunei sale prietene şi cu ce o va aştepta la întoarcearea din jungla dominicană.

ADVERTISEMENT

Celebra influenceriţă ne dezvăluie şi ce i-a lipsit cel mai mult de la Carmen în toată această perioadă în care au stat departe una de cealaltă, dar şi ce a făcut ca relaţia lor de prietenie să dureze mai bine de 11 ani.

Alina Ceuşan, despre Carmen Grebenişan de la Survivor: “Este o femeie puternică, competitivă, cu foarte mult bun simț”

Te aşteptai să reziste atât de mult în această competiţie? O ştiai atât de puternică?

– Noi am pornit de acasă cu premisa că ea va ajunge în finală. O susținem cu toate forțele de acasă. Ştiu că este o femeie puternică, competitivă, cu foarte mult bun simț și fără ascunzișuri, lucruri care deja au demonstrat că au dus-o departe.

ADVERTISEMENT

După părerea ta, cunoscând-o atât de bine, ce crezi că îi este cel mai greu acolo?

– Dorul de casă este cu siguranță cea mai măcinătoare dintre greutățile pe care trebuie să le ducă în această competiție. Pe lângă asta şi faptul că nu poți vorbi cu cei dragi și nu știi ce se întâmplă acasă. Peste partea fizică sunt sigură că a trecut mai ușor, mai ales având în vedere că are colegii de suferință alături.

Alina Ceuşan despre comportamentul lui Carmen Grebenișan la Survivor: “Este exact cum o vedeți în viața reală”

Cum ţi se pare Carmen din faţa micului ecran, faţă de Carmen aşa cum tu o cunoşti?

– Este fix Carmen de acasă. Cred că are la bază umanitatea și empatia atât de specifică ei care, după cum am spus, au ajutat-o să ajungă atât de departe, dar și această simplitate. Carmen este Carmen și atât! Este exact cum o vedeți în viața reală și acolo în competiție.

ADVERTISEMENT

Ce crezi că va învăţa din toată această experienţă?

– Cred că va învăța răbdarea.

Ai avut sau ai emoţii pentru ea în timpul probelor?

– Am emoții de fiecare dată și trăiesc totul la intensitate maximă alături de ea.

Care crezi că ar fi prima întrebare pe care ţi-ar adresa-o dacă acest lucru ar fi posibil?

– Probabil “cum sunteți?” sau “cum e lumea acasă?”

Cum a ajutat-o pe Carmen Grebenişan experienţa de la Asia Express

Crezi că a ajutat-o pe Carmen la Survivor şi faptul că voi aveaţi deja o oarecare experienţă din Asia Express?

– Cu siguranță și acest proiect tv a fost un plus în ceea ce face ea acum la Survivor. Cred în continuare că acest proiect este unul mult mai greu de dus. Dar sunt sigură că a avut anumite momente în care s-a gândit la noi și la modul în care am gestionat anumite situații. Carmen este în primul rând la bază un om de online și un jurnalist așa că va ști cum să comunice în fiecare situație.

ADVERTISEMENT

Alina Ceuşan o vede pe Carmen Grebenișan în finala Survivor

Având în vedere cum se aşează lucrurile la Survivor România, complotul Războinicilor care vor să scape de Faimoşi, crezi că sunt şanse ca prietena ta să ajungă în finală?

– Sunt convinsă că va ajunge în finală. Va ajunge datorită personalității ei puternice cât şi datorită faptului că ceea ce este ea ca om se reflectă și în susținerea tribului de acasă care o votează și este alături de ea.

De-a lungul competiţiei, am văzut-o în momente vulnerabile, dezamăgită de oamenii din jurul ei, măcinată de dorul de casă….de unde crezi că îşi ia puterea să reziste?

– Cred că o ajută în primul rând și această susținere din toate nominalizările pe care le-a trecut cu brio. Cred că a înțeles clar mesajul silențios al celor de acasă care își doresc să rămână în competiție, acolo ne-a simţit susţinerea oarbă. La fel de mult cred că ajutat-o și jocul de comunicare câștigat în care a avut oportunitatea de a vorbi cu iubitul ei pe WhatsApp. Asta a liniștit-o destul de mult și i-a dat putere.

Problemele ei par să fie deja vizibile. Ne referim, desigur, la faptul că s-a umflat destul de mult. La cum o cunoşti tu, crezi caă se va recupera rapid?

– Tind sa cred că se va recupera destul de rapid. Până la urmă sunt niște schimbări hormonale absolut normale în condiții de stres și de alimentație precară cum sunt cele în care ea se află acum.

Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, despărţite de mii de kilometri: “A trebuit să iau decizii fără ea”

Ce ți-a lipsit cel mai mult, în această perioadă, de la Carmen Grebenișan, plecată la Survivor?

– Cu siguranță discuțiile noastre la telefon sau life, râsul din orice, modul în care ne înţelegem, blindly. Îmi lipseşte susținerea ei în tot ceea ce facem. Au fost momente în care a trebuit să iau decizii fără ea. Dincolo de ceea ce facem noi în viața profesională, ea este o prietenă bună și foarte empatică care este mereu acolo lângă tine când ai nevoie.

Alina Ceuşan, mesaj de susţinere pentru Carmen Grebenişan la Survivor: ”Să le rupă fâșu’!”

Presupunând că te poate auzi, ce mesaj de susţinere i-ai transmite?

– Să le rupă fâșu’ la fiecare dintre cei cu care va ajunge să stea faţă-n faţă fără a uita să fie om. Aşa cum a fost de altfel până în momentul de faţă. Dincolo de orice, Survivor este un show de televiziune. Să trăiască frumos momentul şi să se bucure de joc.

Te vei ţine de promisiune şi o vei aştepta acasă cu sniţele şi salată de vinete?

– Clar. Dupa finală! (n.red. râde)

Care ar fi cea mai amuzantă întâmplare a voastră, pe care le-o veţi povesti şi nepoţilor?

– Nu știu să-ți spun doar una pentru că avem atât de multe amintiri frumoase împreună…

Alina Ceuşan despre prietenia dintre ea şi Carmen: “E un dans frumos care ţine de mai bine de 11 ani”

Ce a făcut, de-a lungul timpului, ca prietenia voastră să fie atât de frumoasă şi sudată?

– Chimia dintre noi și faptul că de fiecare dată una dintre noi știe când se lase loc pentru cealaltă sau să lase cârma altcuiva. E un dans frumos care ţine de mai bine de 11 ani.

ADVERTISEMENT