Life

Alina Eremia, schimbare radicală de look. Cântăreața este de nerecunoscut

01.03.2021 | 10:59
Alina Eremia schimbare radicala de look Cantareata este de nerecunoscut
ADVERTISEMENT

Alina Eremia a apelat la o nouă schimbare de look și s-a transformat radical, spre surprinderea fanilor, care au bombardat-o cu mesaje de apreciere. Cântăreața nu mai arată deloc așa cum o știe toată lumea. 

Deși cântă încă din copilărie, Alin Eremia este de un deceniu o figură cunoscută în showbiz-ul românesc, însă a avut diverse transformări de-a lungul timpului, cu care nu a dat niciodată greș, așa cum este cazul și de această dată.

ADVERTISEMENT

La doar 27 de ani, artista este mai împlinită ca niciodată și a avut parte numai de reușite în cariera ei. În plus, Alina trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Edi Barbu, după cum le arată fanilor de pe rețelele sociale.

Alina Eremia, schimbare radicală de look. Cântăreața este de nerecunoscut

Alina Eremia este, fără îndoială, una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Vocea ei încântătoare și aspectul fizic de invidiat i-au adus succes după succes, la care se adaugă și relația amoroasă pe care o are de ceva timp. Lipsită de controverse în lumea mondenă, blondina a câștigat inimile fanilor cu mult timp în urmă.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a schimbat de multe ori look-ul pe parcursul anilor de când a devenit celebră. însă niciodată nu i-a surprins pe fani l fel de tare ca acum. De data aceasta, tunsoarea pe care a ales-o Alina Eremia nu semănă cu nicio coafură de dinainte.

Artista a apelat la o culoare mai închisă, dar bretonul și tunsoarea bob au fost elementele care i-au surprins pe urmărtori. „Legenda spune ca pozele alb-negru nu fac like-uri”, a scris aceasta în descrierea postării de pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Alina Eremia, schimbare de look
Alina Eremia și-a schimbat look-ul total. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Postarea a primit peste 27.000 de like-uri și sute de comentarii din partea fanilor, care au recunoscut că noul look îi vine perfect frumoasei artiste. „Ești superbă/ Te adoor/ Frumusețe/ Frumoasă poză/ Cea mai frumoasă”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Din comentarii nu au lipsit inimioarele pe care i le-a lăsat iubitul ei, Edi Barbu, semn că tunsoarea partenerei este pe placul lui.

ADVERTISEMENT

Alina Eremia are un talent muzical greu de egalat, iar vocea ei inconfundabilă a adus-o mereu în topuri atunci când și-a lansat hiturile. Cântă de când era mică, însă a devenit mult mai cunoscută odată cu lansarea serialului „Pariu cu Viața” în 2011, unde a jucat alături de Dorian Popa, Cristina Ciobănașu, Sore și Vlad Gherman.

ADVERTISEMENT
Tags: